Şimdi şöyle bir ironik durum var ki, dumluc4 tartışma çıkacak kaygısı ile post yazarken bir yandan da dalga geçmiş Beşiktaş ile 'Sekiztaş' nidalarıyla. Sana benim diyeceğim tek şey, 'ultra gerizekalı' demek olur. Biz Liverpool maçında 8 yedik, ardından Sivasspor ile Lig Maçı'nda İnönü'yü doldurduk. Fenerbahçe gibi iki yenilgi de, teknik direktöre küfür eden bir taraftar topluluğumuz yok. İlk yarı Aykut Kocaman'a etmediğiniz küfür kalmadı, bu sene adam ciğeriniz. Siz böyle çelişkili asalaklardan oluşan bir taraftar topluluğusunuz. GFB = Gay Fenerbahçeliler. Öpt.
(03-10-2011 08:18 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Şimdi şöyle bir ironik durum var ki, dumluc4 tartışma çıkacak kaygısı ile post yazarken bir yandan da dalga geçmiş Beşiktaş ile 'Sekiztaş' nidalarıyla. Sana benim diyeceğim tek şey, 'ultra gerizekalı' demek olur. Biz Liverpool maçında 8 yedik, ardından Sivasspor ile Lig Maçı'nda İnönü'yü doldurduk. Fenerbahçe gibi iki yenilgi de, teknik direktöre küfür eden bir taraftar topluluğumuz yok. İlk yarı Aykut Kocaman'a etmediğiniz küfür kalmadı, bu sene adam ciğeriniz. Siz böyle çelişkili asalaklardan oluşan bir taraftar topluluğusunuz. GFB = Gay Fenerbahçeliler. Öpt.
Helal Olsun.
Sanki 'cuk' diye bir ses duydum
Alayına İsyan İnadına
BE-ŞİK-TAŞ !