Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart Warrock Adex Buluşması Turnuva Fikstürü Açıklanmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar ucu kapalı bir şekilde 15dk lik saat dilimlerine göre izlenecek programı yayınlıyorum. Sadece taslak olarak bunu yayınlıyorum detaylarını buluşma günü göreceksiniz =)

[Resim: turnuvasaatleri.jpg]

***Ayrıca ufakta bir reklam yapayım eğerki 13 Mart günü buluşmaya geliyorsanız vede PS3 oyununun varsa satın almaya talibim özelden benimle iletişime geçiniz =) Özel tekliflerim olacaktır =)
Oldum olası sevmem bu fikstür olayını Sad Turgay son kelimeni değiştir bence bel altı düşünen kişi sayısı çok fazla forumda Big Grin DOST
Hızırda orda olucak mı ? Smile
Saol Turgay .
Heyecan bastı.... Smile
Hızır event günü orada olacak ancak kimliğini ifşa etme konusunda biraz çekinceleri var.
Bildiğiniz üzere GamersFirst çalışanlarının kimliklerinin açığa kavuşmasını istemiyor, gizlilik çok önemli.

O yüzden evet, event günü belirli bir saatte orada olacak ancak duruma göre Merhaba ben Hızır diyebilir veya sadece ortamı gezip ardından oradan ayrılabilir...
(03-07-2011 09:44 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgay son kelimeni değiştir bence bel altı düşünen kişi sayısı çok fazla forumda Big Grin

Ahahah Koptum Ya Big Grin Big Grin
Buluşma kayıtları ne zaman son turgay ? Smile
Beyler Hızır geliyormuş muştaları,sopaları hazırlayın Big GrinBig Grin

Yok yok şaka biryana kendisini tanıştırırsa eğer bi konuda teşekkür edicem (insancıl olarak) Big Grin
yaşasın yemek yemekkkkkkkkkk Big Grin turnuva bahane yemekler şahane Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler