Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FenerBahçe-GençLerBirLiği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Maçı DonMadan İzlemek istiyen arkadaşlar Öm AtSın Linki Veriyim Big Grin maç hakkındakı yorumları dınlıom suan,Yani sadece maç oldugu zaman acık degıl maç önceside açık Big Grin

Not: Maç Başladıktan Sonra maçı İzlediğim için linki veremem o yuzden maç başlamadna ÖM atın
Sizin gibi illegal şerefsizler yüzünden bloglarımız kapandı.
(03-07-2011 08:34 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Sizin gibi illegal şerefsizler yüzünden bloglarımız kapandı.

Adam OL..Ben Mı Açtım Sıteyı KıMe KızDıgını Sanıyon Burda Ben Sıze Iıylık Etmeye Calısıom Herkes Para Verıp Actıramaz Dmeı Lıg Tv yı Adam OL Asabımı BozMa BeNım
sakın olun tartısmaya gerek yok
(03-07-2011 08:45 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(03-07-2011 08:34 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Sizin gibi illegal şerefsizler yüzünden bloglarımız kapandı.

Adam OL..Ben Mı Açtım Sıteyı KıMe KızDıgını Sanıyon Burda Ben Sıze Iıylık Etmeye Calısıom Herkes Para Verıp Actıramaz Dmeı Lıg Tv yı Adam OL Asabımı BozMa BeNım

Olamayacağın kadar adamım. Ayrıca, büyük-küçük yazmanın manası nedir dostum?
(03-07-2011 09:17 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]

AkLın yetmez senın onu anlamaya boşuna beynini yorma..İzlyeceksen İste Linkini Yoksa KonuYu Kırletme Hadı Canım
(03-07-2011 09:49 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

AkLın yetmez senın onu anlamaya boşuna beynini yorma..İzlyeceksen İste Linkini Yoksa KonuYu Kırletme Hadı Canım

Beynimi yoracak türden bir adam değilsin. Benim Digiturk HD Plus'ım var dostum. Senden link falan alacak değilim.
Lan yettin artık ha! Varsa var o zaman niye bu konuyu kirletiyosun ? Olmayan kişilerde seyretmek istiyor belki imkanı yok yada bedava seyretmek işine geliyor.Sanane battımı sana bu ? Tartışma yaratmaya çok mu meraklısın sen? Git animeni çizgi filmlerini izle çocuğum.Önce büyü sonra gel burası WarRock çocukların oyunu değil. Wink
(03-07-2011 10:09 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(03-07-2011 09:49 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

Beynimi yoracak türden bir adam değilsin. Benim Digiturk HD Plus'ım var dostum. Senden link falan alacak değilim.

Görmemişin Digiturk'ü olmuş forumda hava yapıyo.Digiturk plus[HD] kullanıcısı diye imza yapalım mı?
(03-07-2011 10:33 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]Lan yettin artık ha! Varsa var o zaman niye bu konuyu kirletiyosun ? Olmayan kişilerde seyretmek istiyor belki imkanı yok yada bedava seyretmek işine geliyor.Sanane battımı sana bu ? Tartışma yaratmaya çok mu meraklısın sen? Git animeni çizgi filmlerini izle çocuğum.Önce büyü sonra gel burası WarRock çocukların oyunu değil. Wink

Bu Cevap Sana YeterLi OLmuştur.Madem İzlemek için digitürk ün var nıye gelıp buraya kırletıyon konuyu..senın gıbı dıgıturk veya lıg tv yı ızlemek ıcın para vermeye ımkanı olmayanlar var.Az saygılı ol
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler