Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart 2011 Beşiktaş Adeks Konum ve Katılımcı Bilgileri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Keşke gelebilsem Zonguldak ' tan gidecek olan varsa Ö.M. ile bi haber versin Smile
Katılımcılara başarılar
Tam 112 kişiye kadar idare edebilecek bir turnuva planı hazırladım ben. Eğerki abzurt saatlerde gelecek olursa bu kadar kişi durum kötü Big Grin EVent fikstürünü genişletmem gerekecek Big Grin
yav Forumdan girdiğiniz odayı söylersiniz girerim bende =)
(03-07-2011 09:03 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]yav Forumdan girdiğiniz odayı söylersiniz girerim bende =)

Big GrinBig GrinBig Grin Geçen sene ffa turunda 14-15 level bir player kaçak olarak girmişti odaya yoksa senmiydin o Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sülalecek ordayız. Yanımızda pc lerimizi ve modemlerimizide getiriyoruz... Kamyonet işi olursa koltuğumuda getiricem Big GrinBig Grin
(03-07-2011 09:13 PM)bypremium Yazılan: [ -> ]
(03-07-2011 09:03 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]yav Forumdan girdiğiniz odayı söylersiniz girerim bende =)

Big GrinBig GrinBig Grin Geçen sene ffa turunda 14-15 level bir player kaçak olarak girmişti odaya yoksa senmiydin o Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ben oyuna 2010 yazında başladım =)
(03-07-2011 09:19 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Sülalecek ordayız. Yanımızda pc lerimizi ve modemlerimizide getiriyoruz... Kamyonet işi olursa koltuğumuda getiricem Big GrinBig Grin

Bizim Kamyon Var Onla Gidek Mi Big Grin Big Grin
Güzel Bir Buluşma Olması Dileği İle .

Sherlock

Hadi bakalım az kaldı , umarım bi' aksilik çıkmaz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler