Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart Adex Buluşması Kadıköy Tayfası...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler şu andan itibaren buluşmaya 6 gün x saat kaldı. Benim gibi Kadıköyden vapurla Beşiktaşa geçecek arkadaşlar varsa geçen sene yaptığımız gibi hep beraber geçelim diyorum. Vapurun açık alanlarında sıcak çayla Warrock muhabbeti çok sarıyor (çaylar Alperden). Alper ve ben zaten cepte başka gelen varsa Kadıköyden bildirsin ona göre bir saat ayarlayalım. ama 9 da Adeks te olmalıyız. Retail alcamda inş. Big GrinBig Grin

Edit : konu sabitlenebilirse süper olur. Herkes görsün fire vermeyelim Tongue
Ben gelemiom benim için kod al Smile
(03-07-2011 02:02 AM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Ben gelemiom benim için kod al Smile

Özden abiden ayarlamaya çalışırız 1-2 Big Grin olmadı kullanmazsam benim kodu veririm ama bak "kullanmazsam" garanti değil victory.gif
Özden abi yapar bi abilik Smile
Collector Box'larda retail yok arkadaşlar daha önceden duyuru yaptım. Hoş K2'ninde çok fazla bir fikri yok içerik ile ilgili =D Onun için biraz süpriz olacak. Orada kontrol edecem zaten bir tane special gift var dediler bana ama onun ne oldğunu K2 Türkiye bürosuda bilmiyor hadi hayırlısı ama retail olmadığını söylediler. 8th slot silah varmış ama süreli kod fakat ne şekilde gerçekten muamma.
Tüh yav Sad
Ben maltepeden mecdıyekoyde tayfayı toplayıp oyle gelıcem cekılıs ıcın erken gelıcez =)
k2 Türkiye bürosumu var?.Peki nerde bi uğriyim ben oraya
Bedenen orda olmaycağım ama bütün ruhum ve kalbim sizlerle victory.gif Big Grin Big Grin
Mecdiyekoy tarafından gelıcek arkadaslar bana özel msj atsın bızde toplanıp gıdebılırız ? 4 kısı topladım ben beyfendi çok iyi olucak şüphem yok Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler