arkadaslar lütfen su benim internet sorunuma yardım edin... daha geçen event odasındayken internet kesildi cıkmak zorunda kaldım...yada normal odada beni hep DDOST(hack ile inernetimi kesiyorlar

yapıyolar ama bana garip gelen sey hep en iyi oyunlarımın son turunda internet gidiyo hiç bişey gelmiyo bakın hep son turda *-*
şans bence başka bir şeyle alakasını olduğunu düşünmüyorum
(03-06-2011 10:35 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]şans bence başka bir şeyle alakasını olduğunu düşünmüyorum
abicim benim yerimde olsan anlarssın 1 dakika gidiyo bide hep son turda !! bu garip
Modemin kablosuz mu veyatta ortak mı kullanıyorsun birisiyle ?
bendede oluyodu ttneti aradım ertesi gün geldiler kabloda çok hafif bi sıyrık vardı ondan demişler modeme bi alet takmışlar hız iyiymiş evde yoktum ben

kabloyu bantlamışlar bidaha gitmedi kabloları değiştirin demişler sende değiştir istersen
(03-06-2011 11:03 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bendede oluyodu ttneti aradım ertesi gün geldiler kabloda çok hafif bi sıyrık vardı ondan demişler modeme bi alet takmışlar hız iyiymiş evde yoktum ben
kabloyu bantlamışlar bidaha gitmedi kabloları değiştirin demişler sende değiştir istersen
İnternet kablolarını yenile ve Splitter'ı değiştir. Eğer Splitter'ın yoksa hemen edin ve taktır.
kaan abi internet kablosu zaten kırıldı bende 2 kere degistirdim ve benim internetim caminin interneti !!
Belkide aşırı yüklenmeden arada kopmalar oluyordur.
(03-06-2011 11:25 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]kaan abi internet kablosu zaten kırıldı bende 2 kere degistirdim ve benim internetim caminin interneti !!
Ney ? Cünüp oynamassan sorun olmuyacaktır. Git bi duş al.

(03-07-2011 01:31 AM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 11:25 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]kaan abi internet kablosu zaten kırıldı bende 2 kere degistirdim ve benim internetim caminin interneti !!
Ney ? Cünüp oynamassan sorun olmuyacaktır. Git bi duş al. 
ne cünüplügü dalga mı geçiyon