Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan Anlayanlardan Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar ;
Bilgisayarım oldukça eski bu yüzden özelliklerini yükseltmek istiyorum. Bilgisayardan anlayan kişilerle irtibata geçmem gerek yardım ederseniz çok sevinirim

Saygılarr ^^ beyfendi
pc nin özelliklerini yazarmısın hangi parçaların yenilenebileceğine bakalım
Bilgisayarın çok eskiyse diyon zaten anakart eski demektir bu yüzden yükseltmek imkansız gibi bir şey olacak Smile En iyisi yeni sistem topla.Forumda vardı bir konu..
(07-22-2010 06:14 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Öncelikle bunları bulmaka için isder bilgisayarın yan panelini açarsınız isderseniz de internette envayi çeşit yazılımdan birini indirip kurarsınız. Ben size kendi tercihim olan Everest Ultimate ile bu bileşenleri bulmanın yolunu göstereceyim.
Şimdi sıraynan adımları gerçekleştirelim.

1-Öncelikle programın internetten indirmeniz gerekiyor ki klinki aşağda veriyorum.
http://download.cnet.com/Everest-Ultimat...99291.html
veya
http://www.yasaklisite.net/modules/mydow...n&lid=1232

2-Şimdi programı açıyoruz ve önümüze böyle bir sayfa geliyor.
[Resim: everest1.jpg] By acelebi92 at 2010-07-22

3-Şİmdi bu açılan sayfada Bilgisyar ikonu olan yere tıkladığmızda özet adında bir ikoncuk geliyor.Bu ikona tıklıyoruz
[Resim: 69670082.jpg] By acelebi92 at 2010-07-22

4-Bu ikona tıkladığmızda önümüze bir sayfa geliyor. Bu sayfada size gerekli olan bilgileri bulabilirsiz.(Tabi sayfa aşşa gidiyor lütfen buna dikkat edelim)
Artık size gerkli her şeyi burdan görebilirsiz.
[Resim: 54001162.jpg]
By acelebi92 at 2010-07-22

[Resim: 55333820.jpg]
By acelebi92 at 2010-07-22

Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum. Bu program sadece bu işe yaramıyor aynı zamanda size kasanın içindeki fan hızını, çekirdek sıcaklıklarını, ekran kartı sıcaklıklarını vb. şeyi sunuyor. Yapmanız gereken sadece bir göz gezdirmek.

Buraya bakarak bana anakartın, işlemci ramların ve ekran kartın hakkında bilgi verir misin?
gıt pc al bencede en ıyısı bu olur adam akıllı bı pc toplayabılırsın
Referans Adresler