Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 ile İlgili Bir Soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
O zaman demektir ki şu an işletim sistemin C üstünde olan XP'dir. Bu durumda E'ye sağ tık yap ve format de. Böylece içindeki her şey silinecek. Ardından Windows 7 DVDsini takıp yükleyebilirsin ancak senin DVD-ROM da bozuk ama victory.gif
(03-06-2011 09:14 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]O zaman demektir ki şu an işletim sistemin C üstünde olan XP'dir. Bu durumda E'ye sağ tık yap ve format de. Böylece içindeki her şey silinecek. Ardından Windows 7 DVDsini takıp yükleyebilirsin ancak senin DVD-ROM da bozuk ama victory.gif

Malesef öyle silemez. işletim sistemlerini kullanmasa dahi kurulu olduğu yeri bçimlendiremez yapması gereken format atmak Win7 kurmak istiyorsa öncelikle CD temin etmesi lazım sonra pc yi CD-rom desteğiyle başlatması lazım sürücülere geldiğinde özelleştir diyip ordan işletim sistemlerinin olduğu sürücüleri biçimlendirmesi lazım daha sonrada istediği herhangi bir sürücüye işletim sistemini kurabilir.
Benim öneridğim yok teorik ama seninkisi en temel olanı. Ancak mutlaka önce kuratarılması gereken dosyaları kurtarması gerek
(03-06-2011 09:27 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Benim öneridğim yok teorik ama seninkisi en temel olanı. Ancak mutlaka önce kuratarılması gereken dosyaları kurtarması gerek

haklısın verilerinin yedeğini alması gerekiyor tabi önemliyse
Bak şimdi gidiyorsun googleden araştırıp flash bellege win 7 kuruyorsun Önce indirmen lazım tabi win 7 setup ( cmd ) bilgin yoksa bu işe kalkışma git taşınabilir cd okuyucuları var onlardan bulmaya calış sonra win 7 kurarken kurulum esnasında diskleri biçimlendir ve c ye kur. Veya son olarak kasayı al götür bi bilgisayarcıya orda hallederler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler