Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avrupa ile Türkiye arasındaki Fark :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Güzelmiş :=)
Tamam biraz araplaşmış olabiliriz ama diğer farklar neden yok biz Müslümanız onlar başka biz Ana Baba biliriz onlar Ss.gif bilmez bizim belli bir Ahlakımız var ya onların yok Biz askere gidene kına yakarız kurban olsun vatana diye onlar askerlikden kaçar Big Grin en önemlisi Bizim ATATÜRK ümüz var onların yook Big Grin
(03-06-2011 04:38 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Tamam biraz araplaşmış olabiliriz ama diğer farklar neden yok biz Müslümanız onlar başka biz Ana Baba biliriz onlar Ss.gif bilmez bizim belli bir Ahlakımız var ya onların yok Biz askere gidene kına yakarız kurban olsun vatana diye onlar askerlikden kaçar Big Grin en önemlisi Bizim ATATÜRK ümüz var onların yook Big Grin

hard milliyetçi.exe
izlemiştim önceden hepsi doğru ama bizde olan bazı şeylerde onlarda yok
(03-06-2011 04:49 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]izlemiştim önceden hepsi doğru ama bizde olan bazı şeylerde onlarda yok

Arkadaşa katılıyorum
(03-06-2011 04:49 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]izlemiştim önceden hepsi doğru ama bizde olan bazı şeylerde onlarda yok

Doğru Smile
(03-06-2011 04:45 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(03-06-2011 04:38 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Tamam biraz araplaşmış olabiliriz ama diğer farklar neden yok biz Müslümanız onlar başka biz Ana Baba biliriz onlar Ss.gif bilmez bizim belli bir Ahlakımız var ya onların yok Biz askere gidene kına yakarız kurban olsun vatana diye onlar askerlikden kaçar Big Grin en önemlisi Bizim ATATÜRK ümüz var onların yook Big Grin

hard milliyetçi.exe

kldjfgkldf Big Grin
Biliyordum bunu Smile
Traji-komik, hepsi dogru malesef
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler