Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 şifremi ve kullanıcı adımı unuttum | Resimli & Ayrıntılı Anlatım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kullanıcı adımı unuttum.

1-İlk olarak wwww.gamersfirst.com 'a giriyoruz.Oradan "Languages" 'den Türkçe'yi seçiyoruz.

[Resim: 62382708.jpg]

2-Kullanıcı adımı unuttum'a tıklıyoruz.

[Resim: 26618743.jpg]

3-Kullanıcı adımı unuttum'a tıkladıktan sonra karşınıza böyle bir sayfa çıkıcak.

[Resim: 68607164.jpg]

E-posta : G1'e kayıt olurken yazdığınız e-posta'yı yazınız.
Doğum Tarihi : G1'e kayıt olurken yazdığınız doğum tarihini yazınız.
Onay Kodunu : Orada yazılan onay kodunu doğru bir şekilde yazıp devam butonuna basınız.Kısa bir süre sonra şifreniz e-posta'nıza gelecektir.

Şifremi unuttum.

1-İlk olarak wwww.gamersfirst.com 'a giriyoruz.Oradan "Languages" 'den Türkçe'yi seçiyoruz.

[Resim: 62382708.jpg]

2-Şifremi unuttum'a tıklıyoruz.

[Resim: 50009677.jpg]

3-Şifremi unuttum'a tıkladıktan sonra karşınıza böyle bir sayfa çıkıcak.

[Resim: 93044592.jpg]

E-posta : G1'e kayıt olurken yazdığınız e-posta'yı yazınız.
Doğum Tarihi : G1'e kayıt olurken yazdığınız doğum tarihini yazınız.
Onay Kodunu : Orada yazılan onay kodunu doğru bir şekilde yazıp devam butonuna basınız.Kısa bir süre sonra şifreniz e-posta'nıza gelecektir.

Tüm hakları saklıdır.
Güzel bir çalışma olmuş eline , emeğine sağlık..

Bi sorum olacak : Doğum tarihi G1 Profilinde gözüküyor mu ( şu an üşeniyorum bakmaya da =) )
(12-13-2009 03:34 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]Güzel bir çalışma olmuş eline , emeğine sağlık..

Bi sorum olacak : Doğum tarihi G1 Profilinde gözüküyor mu ( şu an üşeniyorum bakmaya da =) )

Malesef gözükmüyor.Hacklenen charımı doğum tarihini hatırlamadığım yüzünden geri alamıyorum =)
Güzel çalışma.
Paylaşım için teşekkürler...
(12-13-2009 03:35 PM)Ctrl Yazılan: [ -> ]
(12-13-2009 03:34 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]Güzel bir çalışma olmuş eline , emeğine sağlık..

Malesef gözükmüyor.Hacklenen charımı doğum tarihini hatırlamadığım yüzünden geri alamıyorum =)

normalde Mail i olsun şifresi olsun herşeyi değiştiği halde sadece doğum tarihi biliniyorsa alınıyor mu geri ?
(12-13-2009 03:39 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]
(12-13-2009 03:35 PM)Ctrl Yazılan: [ -> ]

normalde Mail i olsun şifresi olsun herşeyi değiştiği halde sadece doğum tarihi biliniyorsa alınıyor mu geri ?

G1 sayfasında şifreni unuttum kısmında bilgileri doğru girersen değiştirebilirsin.

Sherlock

Sabitlendi.
Arkadaşlar benim bi arkadaşım 1 sene önce runes of magic oynamış sonra bırakmış yani 1 sene sonra şifresini unuttugu için şifremi unuttum butonu basıp şifresini alması için e-mail adresi istio ve e-mail adresi yazdıgı halde şöle birşey dior Bu e-posta adresine ait bir hesap bulunamadı e-maile girdigimizdede haylada gamersfirsten kalan e-mailler duruor ticket ile düzelirmi sizce?
Referans Adresler