03-05-2011, 10:50 PM
03-05-2011, 10:55 PM
Kafana takma sen böyleleride var oyunda ! 

03-05-2011, 10:57 PM
Yedirememiş yavrucağız
Kendisini
böyle okşayıp sevgi şevkat gösteriyoruz. Böylece başkaları vurunca laf edip, atmaz
Atılma sebebi değildir bana göre.
Kendisini
böyle okşayıp sevgi şevkat gösteriyoruz. Böylece başkaları vurunca laf edip, atmaz
Atılma sebebi değildir bana göre.03-05-2011, 10:57 PM
İlginç insanlar var o zaman bu oyunda
ne takacam bea bi oyun sonuçta
ne takacam bea bi oyun sonuçta
03-05-2011, 10:58 PM
Bu sebepten yüzünden yüzlerce exp ve dinarımdan olduğu çok olmuştur. Hatta bu serverda ünlü clanlar bile bunu yaptı. Forumlarda bölümleri olan clanlar
03-05-2011, 11:01 PM
Bu kadarı kafana takmamanı öneririm. Bu bir oyun ve oyun olarak kalacak. KS konusuna gelirsek hala daha anlamış değilim bu konuyu. Sonuç olarak oyunda savaşırısnız ve önünüze çıkan adamı vurmanız gerekir. Birisi arkadan gelir diye bekleyip karşı takımdakinin sizi vurması ve böylece sözde "ks" atmamayı sağlamak saçmalık. Neyse boşverin bunları oyunun zevkini çıkarın 

03-05-2011, 11:02 PM
(03-05-2011 10:58 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bu sebepten yüzünden yüzlerce exp ve dinarımdan olduğu çok olmuştur. Hatta bu serverda ünlü clanlar bile bunu yaptı. Forumlarda bölümleri olan clanlar
Bu sadece bir hak yemektir oyun dahi olsa. Yaptığım hiç bir şey olmadığı halde o odadan atılan insanın verdiği zamanı karşısındaki kişi istemeden yiyor, yani çalıyor kul hakkı işte..
Oynanmaz bu oyun hadi cümleten en hayırlı geceler sizlerin olsun efendim

03-05-2011, 11:20 PM
Hala anlamamışlar..
Biri zamanında ks demiş insanların canını yakmış,canı yakanlar da bu sözü kullanıyor..
Ks "kimsenin olmadigi" 1v1'de son vuruşu yapınca ks olur
Cqc takım oyunu hiç bir sekilde ks olmaz..
Adam takım arkadasımı arkadan vuracakken ben öldürüyorum Allah razı olsun saol diyor,adam 0 can medıc basıyor,öldürmesin diye takım arkadaşı olarak ben çıkıp vuruyorum
Sonra vay senin ananı vay senin o elindeki silahı...
Böyle bi zihniyet olamaz..
... Tırnak icinde yazdığım çok önemlidir ...
Ve bı isyanımı bildirmek istiyorum : 1-30 Level oyuncuları lütfen " 3.5 senedir oynuyorum" , " betadan beri oynuyorum" gibi sakız cümleleri lügatınızdan çıkartın artık inandırıcı gelmiyor bu tür sözler.
Biri zamanında ks demiş insanların canını yakmış,canı yakanlar da bu sözü kullanıyor..
Adam takım arkadasımı arkadan vuracakken ben öldürüyorum Allah razı olsun saol diyor,adam 0 can medıc basıyor,öldürmesin diye takım arkadaşı olarak ben çıkıp vuruyorum
Ve bı isyanımı bildirmek istiyorum : 1-30 Level oyuncuları lütfen " 3.5 senedir oynuyorum" , " betadan beri oynuyorum" gibi sakız cümleleri lügatınızdan çıkartın artık inandırıcı gelmiyor bu tür sözler.
03-05-2011, 11:29 PM
Ks Ks Ks Bunu Hergün her oyunda görüyorum desem yeridir takma kafana seni atarsa sende onu odana alma olsun bitsin 

03-05-2011, 11:30 PM
(03-05-2011 11:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hala anlamamışlar..
Bu oyunda "ks" diyen ilk kişiyi bir bulsam ben yapacağımı bilirim

![[Resim: 27679223.png]](http://img156.imageshack.us/img156/8492/27679223.png)