Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 8 Hakkında: 8 Dakikada Kuruluyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Windows 8'de Live ID ve yeni sızıntılar

[Resim: 20110304102319.jpg]
Windows 8'e Live ID ile oturum açılabileceği iddia ediliyor

Win7china, Windows 8'le ilgili bazı yeni bilgiler ortaya çıkardı. Siteye göre Windows, fabrika ayarlarına dönmeyi sağlayan bir işlev içerecek ve bu işlev sayesinde 2 dakikada sistemi fabrika ayarlarına geri almak mümkün olacak.

Fabrika ayarlarına geri yükleme işlevi, PC'nize herhangi bir disk yerleştirmenizi gerektirmeyecek ve küçük bir disk alanı işlevin çalışması için yeterli olacak. Çinli siteye göre yeni Windows'da bir uygulama mağazası bulunacak ve Windows Live ID ile oturum açmak mümkün olacak. Yukarıdaki resimde, Live ID ile oturum açılmış Windows'da görev çubuğunu görebilirsiniz.

[Resim: 20110304102053.jpg]
Görev çubuğunda yer alan resim buradan seçiliyor

Win7china'nın Windows'un 8 dakikada sabit diske yüklendiği iddiaları ise bazı şüpheler uyandırdı. Bu hız, Windows 7'den 2.5 kat daha çabuk bir kurulum süresi anlamına geliyordu. Kaynağa göre Milestone 3 sürümünün test edildiği PC 24GB RAM ve 8 çekirdekli işlemiye sahipti. 2TB geleneksel bir sabit diske (SSD değil) sahip olan PC'ye Windows muhtemelen bir DVD'den değil yerel depolama alanından yükleniyor. 8 dakikalık kurulum süresi kulağa hoş gelse de, son kullanıcıların bu hıza ulaşması zor görünüyor.

[Resim: 20110304102204.jpg]
Yukarıdaki resimde ise Windows 8'in sürücü yüklerken ilerleme durumunu gösterdiğini görüyoruz.

Kaynak
ben win7 yi 13 dk da kuruyorum.adamım
Müthiş Smile
Vay be biz win7 yi 7 dk da kuruyoz Big Grin
Ben henüz Windows 7'e bile geçemedim, 8'i merak etmeme gerek yok sanırsam. Smile

Bu arada teknoloji geliştikçe, insanlarda gelişiyor. Bilmem farkına varabildiniz mi?
ben vistada kaldım Big Grin
Güzele Benziyor =)
7 Ultimate zor eskir Smile. Hemen öyle 8 çıkınca havası sönmez 7 nin. Ama windows 8 bütçesi yetmeyenler için hayal olabilir
(03-05-2011 04:58 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]7 Ultimate zor eskir Smile. Hemen öyle 8 çıkınca havası sönmez 7 nin. Ama windows 8 bütçesi yetmeyenler için hayal olabilir

Win 7 gibi deneme sürümü daha bitmeden crack çıkar Smile Ben crackli win7 profesdional kullanıyorum.
Windows 7 den iyice para kazanmadan 8 i sürmezler piyasaya bi 10 yıl filan daha bekleyin Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler