Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack Yapanların Hepsini Bir Yere Toplayalım !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba Arkadaşlar . Bütün OPK Yapan Oyuncuların Hepsini Bir Yere Toplamayı Düşünüyorum . Bu Konuda Forumda Bir Kara Liste Oluşturmak İyi Olucak . OPK Yapan Oyuncuların Nick'lerini Kara Listede Toplarsak Kimin Hack Olduğunu Bişmiş Oluruz . Oyunda Rahat Vermiyorlar . FFA Odalarını Bıraktılar Şimdide Patlayıcı Odalarda OPK Açıyorlar. Bunun Önüne Geçmek Böyle bir şey düşündüm.Yöneticiler Uygun Görürse Böyle bit liste açacağım. Forumdaki üyelerde bu hack yapan oyuncuları bilmiş olurlar . Listeyi günlük olarak yenileyeceğim .
Opk cılar ı bilsek ne olacak ki ? Wh'leri bilemeyiz.. Opk olanlar zaten açıyor ve atılıyorlar. Bunu bilmek pek işe yaramaz diye düşünüyorum.
Ama Kimin Hack Olduğunu Bilmek Güzel . Bunun Yanında WH Kullanan Ve Pc'sine TW İle girilipte hack olduğu saptanan kişileride ekleyebiliriz . Amacım kimlerin hack kullandığı bilmek ve bunların hepsini bir yere toplamak .
Biraz daha sabır edin arkadaşlar =) Biraz daha sabı

- Murat konuyu mod bölümüne mi açmak istedin yoksa genelemi =D Geneleyse niye forum takımı yazdın =D
(03-05-2011 12:11 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Biraz daha sabır edin arkadaşlar =) Biraz daha sabı

- Murat konuyu mod bölümüne mi açmak istedin yoksa genelemi =D Geneleyse niye forum takımı yazdın =D

Düzeltildi =)
Referans Adresler