Şimdi arkadaşlar söyleyeceğim şey çok açık. Biliyorsunuz artık oyunda Türk bir adminimiz var. Şükür sonunda kavuştuk bir Türk admine ve işinide iyi yapıyor. Sürekli açılan Opk konuları dikkatimi çekiyor. Buradan açılmış Opk konuları sadece forumumuzu bilgilendirmekle kalıyorki artık o kadar çok açılıyorki bu konudan tenezzül edip giren bakan bile yok neredeyse. Bu yüzden bu konuların buraya açılmasından çok gerekli kanıtların resmi forumdan Hızır a atılması daha mantıklı olacaktır. En azından anında bir yaptırım uygulanır ve olay biter. Konu açmayın demiyorum ancak fazla önemsiz kişiler için konu açmaya gerek yok. Gerçekten oyunda tanınmış,iyi bildiğimizi sandığımız kişiler Opk yaptığında açın konu ama onun dışındakileri direk Hızıra bildirmek en mantıklısı. Ben böyle düşünüyorum,yanlış veya doğru ama hem forumun temiz kalması hemde forum dışında yaptırım uygulanması için en iyi yol bu. Çünkü forumlara girmeyen bayaa büyük bir oyuncu kitlesi varki onlarında çoğu kim Opk kim değil pek bilmiyor.
Hızıra ulaşmak basittir
Turkcell'le Bağlan Hızır'a 
Mantıklı. Ben Turkcell'le Deil genelde vodafone ile bağlanıom
Bide Şöyle Bişey Var . Forumda Paylaşınca İiy Oluyor . İyi Yanları Kimin Hack Olup Olmadığını Bilmek . Oyundayken OPK Kasanlar Patlacıyı Odalarına Girip OPK Açıyorlar . Kimin Hack Kullandığını Diğer Üyelerinde Bilmesi Daha Güzel . Patlayıcı Odalarına Girdiklerinde Sen OPK sın bu odada işin yok diyebilsinler die ss leri foruma koyuyoruz .Ama senin sölediklerinde mantıklı. Yine hizir'a bildiricek ö.m atsın forumda opk hack yapanların ss lerini koymaya devam edelim .
Bencede ben bakmıyorum hacklere bitek tanınmış kişilere bakıyorum.
Foruma konulması iyi tabikide ama o kadar çok varki hangi birisini hatırlicak insan opk mi değilmi

önemli kişiler olunca akılda kalıyor ama fazla görünmeyen kişiler unutuluyor. Hızır a atılırsa en azından önemli önemsiz ayırt etmeksizin hepsi ceza alabilir. Yinede bu benim düşüncem yani isteyen açsın yine konusunu

Hızır'ı bu foruma çekmek de güzel olabilir ne dersiniz ? k2pixel burada vardı diye hatırlıyorum.
(03-05-2011 08:12 AM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Mantıklı. Ben Turkcell'le Deil genelde vodafone ile bağlanıom 
Örnek alınmaması gerek bir yazı fantezisi
kac tanesi arısan arkadas paran biter hacker bitmez
Evet Hızır ı bu foruma çekmek mantıklı ama gelirmi o var.