Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WaRock'ta Oyuna Giremiyorum ? [Diyorsan İçeri Bak !]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Coğu Kişi Oyuna Girmediği İçin Bu Konuyu Açmayı Düşündüm .

Hs Update Dolmuyor ?
Eğer Hs Update Dolmuyorsa . WaRcok'un görevini sonlandırın ve tekrar oyuna Girmeyi Deneyin 1-2 Dk içinde oyuna giriceksiniz .

Game Start Gelmiyor ?
Version Cfg. Dosyasını not defteri ile açarak bunları içine yapıştırın ve kaydediniz .

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 40
Sub = 2
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Eğer Hala Game Start gelmiyor ise oyunu 3-4 defa kapatıp acçın düzelicktir .

Not: Genel bir sorundur . Çoğu kişi bu yüzden oyuna girememektedir . Bu dediklerimi yaparsan oyuna girebilirsiniz . Yeni Patch gelmesiyle düzelicktir . Patch ile ilgili bilgi alır almaz sizlerle paylaşacağım .
Teşekkürler deneyeceğim beyfendi
Teşekkürler version.cfg dosyası %90 düzeltiyor sorunu ben öyle çözdüm Smile
hackshield çok geç yükleniyor ama sana teşekkürler çözdüm sorunuvictory.gif
(03-04-2011 10:02 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]Teşekkürler version.cfg dosyası %90 düzeltiyor sorunu ben öyle çözdüm Smile

Evet . Bunu Yapman Yeterli Olucaktır .
Deli oldum deminden beri bi deneyelim bakalım.
Teşekkürler bilgi için.
Version Cfg. bende herhangi bir değişiklik yapmadı, oyuna çok geç giriyor şu an, eski kodları silip verdiğin kodları yazdım oraya, aynı sorun devam ediyor...
(03-04-2011 10:37 PM)LeoDragon Yazılan: [ -> ]Version Cfg. bende herhangi bir değişiklik yapmadı, oyuna çok geç giriyor şu an, eski kodları silip verdiğin kodları yazdım oraya, aynı sorun devam ediyor...

Aynı Sorun Varsa Oyunu 3-4 Defa Game Start Gelene Kadar Kapt Aç . Eğerki Hs Update Dolmuyor İse WaRcok'un Görevlerini Sonlandır . Oyunu Tekrar Ac 1-2 Dk Bekle Oyuna Giriceksin !
İlk başta game start gelmiyordu şimdi de HackShield dolmuyor Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler