Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xm8 nerden bulabilirim?lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkdaşlar şu anda xm8 satan online mağaza vs varmı! oyunda cephanelikte yok! g1 le falanda alınmıo sanırım! kodu alan satmak siteyen falan ! yada nerden alabileceğimi bilen varsa!
artık xm8 codu verilmiyo diye duydum kardes !!
g1 al cok cıkıyo zaten ama bellı olmaz ama satan yok dıye bılıyorum sıte olarak
code olarak bitinde vardır mesela 400g1 al kodunu harcama xm8 koduyla takas yapabilirsin başka türlü ancak siteye gelince alırsın
G1 Aldığın Zaman Hediye Kod Gelir Onu xm8 İle Takas Edebilirsin .
siteye gelmez bu aralar ama sen g1 al g1 le bi item al xm8 kodu sana hediye gelebilir belki
Bende xm8 kodu var karsılıgında kod beklıyorum . . Wink
xm8 g1 harcadığın zaman geliyor o da şansına.bunun dışında reklam yapmış oluyorum sanırım özür dilerim ama xgame.tr den pre ve g1 aldığın zaman 1 haftalık xm8 kodu veriyorlar.(bir hafta önce aldım şimdi veriolarmı hala bilmiyorum)
(03-05-2011 01:54 AM)statikkk Yazılan: [ -> ]xm8 g1 harcadığın zaman geliyor o da şansına.bunun dışında reklam yapmış oluyorum sanırım özür dilerim ama xgame.tr den pre ve g1 aldığın zaman 1 haftalık xm8 kodu veriyorlar.(bir hafta önce aldım şimdi veriolarmı hala bilmiyorum)

Hala devam etmek de ama 30 Günlük Gold Premium alana..
sey bizim mahalleye gel kösede warrock bakkal orda adam iyi hayrına aw50f ve xm8 code verir sana Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler