Lag İngilizce'de gecikme anlamına geliyor. Birisini vurduğunuz zaman lager,lagger,lagga, lagggggeeerrrr gibi yazılar ekranınız geliyorsa işte size çözüm rehberi
1-Ares ,torrent, emule kısaca tüm P2P programlarını (payaşım) tamamen kapattığınızdan emin olun.
2-MSN, ICQ, Gtalk gibi anında yazışma yazılımlarını (chat) kapatın.
3-Downloadları sonlandırın yani kapatın.
4-Çalışırken nete ihtiyaç duyan programları kapatın .(Ör. Yahoo widgets)
5-Anti-Virus , firewall türü yazılımları kapatın. Oyun bittikten sonra açmayı unutmayın.
6-Wallpaper kullanmayın.
7-Oyun içinde grafik ayarlarında HIGH olan yerler i LOW veya MEDIUM yapın.
8-Sistemin temiz olduğundan emin olun. Trojanlar net hızını düşürebilir.
9-FRAPS ile FPS kontrolü yapın. 24 altında oyun takılır. Problem var demektir.
Teşekkürler ama...
7-Oyun içinde grafik ayarlarında HIGH olan yerler i LOW veya MEDIUM yapın.
Şunun Lag yapabileceğine inanmıyorum sadece pc kastırır.
Teşekkürler ama arkadaş aklı bazıları sadece oyunu kastırır.
Oyundaki Kasma Sorunu Sadece Yeni Patchden Sonra Duzelir Herkezde Var O Sorun
Yok 7 de lag yapar mesela senin ölümün karşı tarafa upload ve download ediliyorya tp denen olay 7 yüzünden çıkıyor zaten ama ben hepsini yapıyorum game booster de açıyorum üstüne ama 7 yi oyun kasmadıkca düşürmem

warrock yüksek grafiklerde oynamayı deneyin çok güzel grafikleri var oyunu bide parçalanabilir çevre olsa tam olcakda
Grafikleri dusurmeye gerek yok ben herseyi high yapip oynuyorum genede lag olmuyor. lag net hiziyla alakali
(03-04-2011 08:41 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Grafikleri dusurmeye gerek yok ben herseyi high yapip oynuyorum genede lag olmuyor. lag net hiziyla alakali
evet aslında hiç kasmaz ama internetin iyiyse yoksa cok kasar !!
(03-04-2011 08:47 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ] (03-04-2011 08:41 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Grafikleri dusurmeye gerek yok ben herseyi high yapip oynuyorum genede lag olmuyor. lag net hiziyla alakali
Yani insanin biraz fedakarlik yapmasi lazim biz nete bosunami o kadar veriyoruz?
(03-04-2011 08:50 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ] (03-04-2011 08:47 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ] (03-04-2011 08:41 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Grafikleri dusurmeye gerek yok ben herseyi high yapip oynuyorum genede lag olmuyor. lag net hiziyla alakali
Yani insanin biraz fedakarlik yapmasi lazim biz nete bosunami o kadar veriyoruz?
kardes internet 12k bedava

(03-04-2011 08:53 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ] (03-04-2011 08:50 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ] (03-04-2011 08:47 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ] (03-04-2011 08:41 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Grafikleri dusurmeye gerek yok ben herseyi high yapip oynuyorum genede lag olmuyor. lag net hiziyla alakali
kardes internet 12k bedava 
Biz baya para veriyoruz

kotasiz 1 mb/sn ile indiriyor