Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Siteye Sakın Girmeyin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
gamersfirsts.tk

Bu siteye Sakın girmeyin Lobby'de gördüm Promo kod yazıyordu bakayım dedim siteye girdim M60 Retail yazıyor üstüne tıkladıgımda ID ŞİFRE Girmemi istiyor bende bi ezik charla deneyeyim dedim girdim kod verdi ama kullanılmış diyor sonra o ezik charla oyuna girdimgimde kullanıcı oyunda diyor tsden arkadaşlara söledim pm atın dedim oyunda adam cık chardan diyoruz küfür ediyor charda silah yoktu bişi ellememiş ama siz sakın girmeyin beyfendi
Charının bilgilerini öyle verirsen girerler Smile
(03-04-2011 04:16 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Charının bilgilerini öyle verirsen girerler Smile

Farkettiysen ezik bir charla denedim ben yermiyim bu numaraları Big Grin

Bunu paylaştımki girmesinler charlarından olmasınlar diye.
Big GrinBig Grin retail bulamazsın zaten inanma o hikayelere kullanılmamış retail kod yok şu anda Big Grin
Bu tarz yemleme olayı eksi kaldı ancak oyuna yeni başlayan oyuncuların bu konuda bilgi edinmesi gerekir ama yine de bu tarz olaylar eki olmasına rağmen hala daha vahim sonuçlara yol açabiliyor.
bunu 12 yaş altı dışında kimse yemez kim kime kod verir ya Big Grin
Eskiden dinar hilesi derlerdi şifre id isterlerdi şimdide bumu?
Teşekkürler kendini bilmiş insan yemez zaten onu Smile
bu günlerde cok yapıyorlar gecen arkadas kendisi yapmıs beni kandırmaya calısıyo ...
Teşekkürler bilgi için.Ama oyunu bilenler arkadaşların dediği gibi bunu yemezSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler