Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [Yardım]Bilinmeyen G.Soru cevapları ve G1 id sinde 5 adet char
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba; özetle anlatayım : bi arkadaşımın charını aldım fakat 3 adet gizli soru ve cevabından yalnızca 1 tanesi biliniyor ..

Diğerlerini bilmek için ne tür Ticket atmam lazım G1 e
Not : charın esn kodu,hangi ay da neler alınmış vs bilinmiyor..

Soru 2 : 1 adet G1 ID'sinde toplam 5 adet warrock charı var.. Bunların 4 ünü nasıl silebilirim veya sildirtebilirim ?

şimdiden gelicek olan yardımlar için teşekkürler , pek anlatamadıysam daha detaylı anlatırım aceleye bağladım işi (:

TaTy

Hesap silme işlemi olmaz .Buradan bakabilirsin ve bakıyorsunda Saygılar...
Ticket örneği için :
Alıntı:Hesabınızın Bilgilerini Unuttunuz veya Hesabınızı Kaybettiniz, bilgilerinizi değiştirmek istiyorsunuz.

Support Options : English
Ticket Type : Account Issues
Account Issue Type : Account İnformation Change
Information to Change: (Değiştirmek istediğiniz bilgi)
Method of Payment: (Hesap üzerinde en çok kullandığınız ödeme metodu)
Transaction ID: (Click and Buy ile ödediyseniz C&B 9 haneli hesap numaranız, ESN kodu ile ödediyseniz kullandığınız ESN numarası)

Subject: Account İnformation Change

I need to change my ***** (Secret answer veya password veya e-mail address) for my ***** (War Rock account veya G1 account).
Here is my payment information:

(Buraya hesap üzerinde kullandığınız ödeme bilgilerini yazın, Click and Buy veya ESN vs vs.)

I want my new **** (Secret answer, password, e-mail address) to be: **** (Buraya yeni bilginizi girin)

Thank you.

http://warrocktr.com/forum/Konu-G1-%C5%9...lat%C4%B1m
Referans Adresler