Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bakın beyler,
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle hepinizin bana karşı saygılı ve akıllı olmanızı istiyorum! Benim Gamersfirst'te tanıdıklarım var tıam mı? Knight Online'da 83 level oldum, şimdi burda 90 level olucam. OPK değil, miras bu. Hızır'la kankayız lan.

Hatta, geçen gün Hızır, ben ve Charlie Sheen hep birlikte içki içip marijuanna kullandık. Hatta Charlie Sheen bana o kafa ile dizi teklifi bile etti.

Beyler, K2Network'ün oyunlarını oynamayın Israil şirketi, yatırdığınız her kuruş İsrail'e gidiyor!!!!11!!1!!!!11!!!!
Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gif bu neydi şimdi
şu frankcadillac account'unun sahibinin dengesiz lafları değilmi bunlar ?
taşlama örneği =D
Dostum eğer dediğin gibi yaparsak bu ülkede aç kalırız.Ülkemizde yerli malı kalmadı o kadar kötü bir durumdayız ki.Aydın Kuşadası limanı İsrailindir.Bu nasıl bişeydir.Eğer İsrail yahut Amerikaya yahut başka ülkere para vermek istemiyorsak.Önce temel kurumlara da bakmak lazım.Sadece bir oyun değil ki bu ülkedeki oyunlar...Önce başka şeylerden başlamalıyız...Anlayanabeyfendi
Adam King...
Beyler biliyorum, konuyu bilmiyorsunuz. Bu adamın neden bunları yazdığınıda bilmiyorsunuz, siz bi' şeyi bilmiyorsunuz.

Turgay'ın dediği gibi 'taşlama örneği' diyebiliriz.

Ayrıca ben bu yazıyı, şurada, herkesin görebileceği şekilde, seninde görebileceğin şekilde yazmak istiyorum! Ve diyorum ki;

Massacre/Alka Seltzer/Cinematique, adlı şahsiyet sevdiğim bir arkadaşımdır. Hani olur ya, bazıları gelir burada 'milletin düşüncelerine saygısızlık eder'... İşte o saygısızlık edenin, kendine saygısı yok demektir. Ayrıca, ayrıca ve ayrıca '
Massacre/Alka Seltzer/Cinematique' -post kasıyor- diyen kişi veya kişilerin post kavramını iyice bi' öğrenmelerini istiyorum hatta istemiyorum, rica ediyorum!

Bakın dostlarım, bu forumda veya bu oyunda veya bu haritada herkes eşittir ve insanların bazı hak ve özgürlükleri vardır. Herkes düşünce sahibidir, benim gibi.

bkz. büyümek en doğal hakkımızdır, beyince/bedence.

Not: Oyuna ( +40 ) oyuncular istiyoz ağabey.
(03-04-2011 01:51 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Beyler biliyorum, konuyu bilmiyorsunuz. Bu adamın neden bunları yazdığınıda bilmiyorsunuz, siz bi' şeyi bilmiyorsunuz.

Turgay'ın dediği gibi 'taşlama örneği' diyebiliriz.

Ayrıca ben bu yazıyı, şurada, herkesin görebileceği şekilde, seninde görebileceğin şekilde yazmak istiyorum! Ve diyorum ki;

Massacre/Alka Seltzer/Cinematique, adlı şahsiyet sevdiğim bir arkadaşımdır. Hani olur ya, bazıları gelir burada 'milletin düşüncelerine saygısızlık eder'... İşte o saygısızlık edenin, kendine saygısı yok demektir. Ayrıca, ayrıca ve ayrıca '
Massacre/Alka Seltzer/Cinematique' -post kasıyor- diyen kişi veya kişilerin post kavramını iyice bi' öğrenmelerini istiyorum hatta istemiyorum, rica ediyorum!

Bakın dostlarım, bu forumda veya bu oyunda veya bu haritada herkes eşittir ve insanların bazı hak ve özgürlükleri vardır. Herkes düşünce sahibidir, benim gibi.

bkz. büyümek en doğal hakkımızdır, beyince/bedence.

Not: Oyuna ( +40 ) oyuncular istiyoz ağabey.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Bikere Uğur manga sever kişilik. Rahat ortamlardan geldiği için tarzını yadırgayanlar var sanırım. Forumda elimden geldiğince savunacağım nadir kişilerden. Fan club havası esiyor sanki hafiften farkındayım ama olay budur sevmeyen hoşlanmayan olabilir. Cevap verme zorunluluğu yok kimsenin. Bırakın adam takılsın... (Fazla coşmadan Big Grin)
Bu yazdıklarını marijuanna kullandıkdan sonramı yazdın Big Grin neyse görüşlerine saygılıyım ha unutma hayalgücünede saygılıyım
(03-04-2011 01:15 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]taşlama örneği =D

Aynen öyle. ! Sinan ve Volkan dediklerinize katılıyorum sevgili dostlarım Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler