arkadaslar yani şaka falan değil... gercekten sitede herşey var ne istersen öteki sitelere benzemiyor. Benim böyle internet sayfalarına fazla merakım yoktu warrockTR ilk oldu bu siteyi arkadaslarımada söylüyorum üye olsunlar diye.
( Türkçe yazım kurallarına lütfen dikkat ederek konularımızı yazalım.-Yasazeki)
Tekrar hoşgeldin warrocktr ailesine Bizde seni "sevioz"

Sitede benim gibileri de var dostum. Seni siteden soğutabilirim. Şaka lan şaka! Hoşgeldin

Yalnız şu konuda uyarıda bulunmam lazım sevgili dostum. Forum içerisinde Türkçe' kurallarına lütfen dikkat edelim. Forum kuralları nı lütfen oku sevgili dostum

(03-03-2011 10:53 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Yalnız şu konuda uyarıda bulunmam lazım sevgili dostum. Forum içerisinde Türkçe' kurallarına lütfen dikkat edelim. Forum kuralları nı lütfen oku sevgili dostum 
biliyorum abi ama ben 5 seneden beri almanyadayım türkceden mahrum kaldım

(03-03-2011 11:01 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ] (03-03-2011 10:53 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Yalnız şu konuda uyarıda bulunmam lazım sevgili dostum. Forum içerisinde Türkçe' kurallarına lütfen dikkat edelim. Forum kuralları nı lütfen oku sevgili dostum 
biliyorum abi ama ben 5 seneden beri almanyadayım türkceden mahrum kaldım 
Bak şimdi ne güzel yazıyorsun

fln olarak öğrenmemişsindir

Falan olduğunu biliyorsundur. Haydi bozma keyfini, sadece dikkat etmen için küçük bir uyarıydı. İyi forumlar diliyorum tekrardan.