Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR hakkında Soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar nasıl rep yada tesekkür yada binbası yarbay fln olcaz en önemlisi nasıl rep alcam Big Grin
Rütbe kazanmak için açılan konulara yorum yapman gerekiyor, konu altında her kişinin yazdığı yerin altında teşekkür vardır ona basarsan teşekkür edersin. İnsanlar basarsa sana teşekkür edilmiş olur. Forumda sevilen, aktif olan biri olursan rep'ler de eksik olmayacaktır Smilevictory.gif
(03-03-2011 09:49 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Rütbe kazanmak için açılan konulara yorum yapman gerekiyor, konu altında her kişinin yazdığı yerin altında teşekkür vardır ona basarsan teşekkür edersin. İnsanlar basarsa sana teşekkür edilmiş olur. Forumda sevilen, aktif olan biri olursan rep'ler de eksik olmayacaktır Smilevictory.gif

ha anladım demekki sen cok sevilen birisin Smile)
mesaj sayısanına göre yarbay binbşı felan oluyosun repide isteyen biri sana verebilir yararlı bi konu açınca Big Grin
(03-03-2011 09:56 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]
(03-03-2011 09:49 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Rütbe kazanmak için açılan konulara yorum yapman gerekiyor, konu altında her kişinin yazdığı yerin altında teşekkür vardır ona basarsan teşekkür edersin. İnsanlar basarsa sana teşekkür edilmiş olur. Forumda sevilen, aktif olan biri olursan rep'ler de eksik olmayacaktır Smilevictory.gif

Seviliyorum galiba Tongue
Can arkadaşımızın ilk mesajına atıfda bulunarak konulara doğru ve yerinde cevap verip sorunların çözümüne yardımcı olursa forumda sevilen birisi olursun. Böylece insanlar sana rep verebilir. Rütbe olayı ise foruma mesaj yazdıkca mesaj sayın artar ve belli bir sayıya gelince bir rütbe alırsın ancak bu rütbe ile herhangi bir yetki alamazsın. Sadece görünüş olarak durur ve forumda sürekli online olduğunun gösdergesi olur.
SmileSmile Smile
Bol teşekkürlü ve repli bir konu olmuş Big Grin
(03-03-2011 10:59 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bol teşekkürlü ve repli bir konu olmuş Big Grin

Vallahi öyle olmuş şimdi baktım da Big Grin
(03-03-2011 10:01 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(03-03-2011 09:56 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]

Seviliyorum galiba Tongue

Can abi sen sevilmezmisin =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler