Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Moderasyonu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
iyiler, fena değiller de...

Murat Kara şu ana kadar WarrockTR'nin başına gelmiş en kötü, en gereksiz moderatörüdür. Şimdi istersen bunu silmeyi dene, sweetheart! Biz üyelere, moderasyonu eleştirmek düşer elbette. Ok? Öpt. canıms.
bi admin de üyeye mal demişti direk kitlemişti dün Smile

üye dese aynısını direk banlardı totos.gif

konuda burda : http://forum.warrocktr.com/Konu-Dersimiz...ele-vermek
Murat Kara ben foruma üye olunca ortak olalım mı dedi Big Grin
(03-03-2011 05:52 PM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]Murat Kara ben foruma üye olunca ortak olalım mı dedi Big Grin

SmileSmile

Burak Kandöker

Sorun nedir tam olarak anlatırmısınız ?
(03-03-2011 06:04 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Sorun nedir tam olarak anlatırmısınız ?

alakalı, alakasız her konuya ' Big Grin Big Grin Big Grin ' yazan bir moderatör istemiyoruz, olay bundan ibaret.
Şikayetler elbet değerlendirilir
Alican konunu "Öneri ve Şikayetler" bölümüne taşıdım. Seninde bilidiğin gibi bu işlere üst yönetim bakar. Tani Alper, Turgay ve Sarp. Herhangi bir moderatörden şikayetin varsa buraya konu açabileceğin gibi doğrudan üst yönetimle de irtibata geçebilirsin. Smile Eğer bir sorun varsa onlar mutlaka çözerler
Konuya bir yorum da bulunamayacağım çünkü tam tartışma ne bilmiyorum ama şikayet etmek elbette hakkın var Adminlerin değerlendireceklerine inanıyorum.
(03-03-2011 05:45 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ]bi admin de üyeye mal demişti direk kitlemişti dün Smile

üye dese aynısını direk banlardı totos.gif

konuda burda : http://forum.warrocktr.com/Konu-Dersimiz...ele-vermek

konuyu inceldim ama üyeye dememiş. Oradaki Mertgold isimli hacker'a demiş. Hoş teknik olarak doğru bir şey söylemiş olsada genede kendisine gerekli uyarıyı yaparız.

MuratKara ise; onun hata veya yanlışlarını görürsek ona söyleriz zaten ama memnuniyetsizliğiniz elbette aklımızın hep bir yerinde oalcaktır
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler