Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock iexplorer Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim şu iexplorer.exe hakkında bilmediklerim ve sinirimi bozan bir durum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunu aşağıya yazıyorum

WarRock'a her girdiğimde bu hatayı alıyorum (İnternet explorer ne alakaysa Ss.gif)
[Resim: 8213dsadas.png]

Sonrasındada bu geliyor ve 'programı kapat' dediğimdede oyun açılırken gelen 'haberler' penceresi bugda kalıyor ve oyuna girme imkani vermiyor.
[Resim: 9270adsdasasd.png]

Ve arkadaşlar burası en çok sinir eden bölüm. İnternet Explorer kullanmama rağmen Mozilla varken işlemler bölmesinde 1 değil 3 tane iexplorer.exe var. Ve ayrıcada ne olursa olsun her pc açtığımda bunlar geliyor. Ben bu olayı cidden anlayamıyorum Ss.gif Ss.gif
[Resim: 8904qweqewqew.png]

Ve küçük bir not daha eklemek istiyorum...
http://forum.warrocktr.com/Konu-Bilgisay...z1FXsQKVj4

Bu linke tıkladığınızdada başıma 1 kere gelmiş bir olay. Bu iexplorer.exe denen şeyde pc nin kapanmasını engellemişti Ss.gif Ss.gif.

Arkadaşlar cidden büyük yardımınıza ihtiyacım var ve burda herşeyi açıkladım. En iyi çözüm nedir ?. Bu iexplorer.exe'nin virüs,trojan dedikodularına çok karıştırığını belirtmek isterim ama başka forumlardada çözüm bulamadım Ss.gif
Program Ekle/Kaldır'da internet explorer yok. Ama C diskinde internet explorer var. Şüphem olmasa direk onları silerdim ama genede size sorayım dedim
Bilgisayarı daha önceki bir zamana geri yükledin mi? yani bu sorunu almadığın bir gün. Örneğin Ocak ayına?
Sistem Geri Yüklediysen Bu Hatayı Alıyor Olabilirsin !
sistem geri yükleme yapmadım ?. Pcyi aldığımdan berimi kastediyorsunuz yoksa yaptığım herhangi bir zamanmı
Konuya bakanların fikri yok mu ?
Ilk acısımda banada ole oLmustu Reklam qeLdqnde drek kapamaya caLsma az bkLe oLe kpat .
(02-16-2011 06:06 PM)Alıntı Yazılan: [ -> ]
Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır ?
Adım 1)

[Resim: sgy1.png]

Adım 2)

[Resim: sgy2.png]

Adım 3)

[Resim: sgy3.png]

Adım 4)

[Resim: sgy4.png]

Umarım yardımcı olur Smile
sistem geri yükleme yapmıyor alper. Ve ayrıcada pc her açıldığında iexplorer.exe açılıyor. Bu herkezde olan birşey sen mozilla kullanıyorsan Görev Yöneticisini aç eminimki sendede iexplorer.exe vardır ie kullanmadığın halde. Bunun başka bir çözümü çaresi vardır. Daha iyi bilenler varsa konuyla ilgilenebilir mi ???
Chrome kullanırım ve görev yöneticisinde iexpolrer yok. iexpolorer Internet Explorerdir. Yani internet sayfası açtığında çalışır
(03-03-2011 09:58 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Chrome kullanırım ve görev yöneticisinde iexpolrer yok. iexpolorer Internet Explorerdir. Yani internet sayfası açtığında çalışır

C diskinde Internet Explorer var ama ancak bu dosyayı silmeme trustedinstaller izin vermiyor. Sanırım Windows Internet Explorer'ı çok önemli kılan bir dosya haline getirmiş.

Alper Internet Explorer hiç açmadığım hatta logosunu bile görmek istemediğim için kısayolu sildim ve Hiç iexplorer.exe açmasam bile işlemlerde iexplorer.exe gözüküyor. 1 tanede değil 3 tane gözüküyor Ss.gif. Başka zamanlardada hiç olmuyor (Şu dakika itibariyle iexplorer.exe yok). Nerde ne zaman çıkacağı belli olmuyor.

Sen bilirmisin bilmem ama iexplorer.exe virüs,trojan dedikodularına çok karıştı ve bu dosyanın sicili neyüdüğ-ü belirsiz birşey
resmi görsem bişey dicem !!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler