Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock açılmama sorunu [Yardım]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar,bu sorun bugün başıma geldi.Warrock simgesine tıklıyorum.Ok'a basıyorum.Sonra bi' daha Ok'a basıyorum.HackShield doluyor.Warrock'un loading bölümüne tam girecekken atıyor.Pc'ye rest attım,warrock'a patch attım,olmadı.SS koyulmaz bu hatada.Onun için koymadım.Yardımlarınızı bekliyorum. Sad
game booster gibi oyun hızlandıran programları kullanıosan kapat ,antivirüs ü devre dışı bırak sorunun çözülebilir Smile
Kardeş Aynı Sorun bndede var ve hala çözülemedi dediklerini yaptığına rağmen Ss.gif
Öncelikle Turbo Boost GameBooster vb prograları kapatınız

Oyunu resmi inderme aracı olan GamersFirstLive üzerinden indirip kurunuz.

Bütün Net.FrameWork sürümlerini service packleri ile beraber bilgisayarınızda kurulu olduğuna emin olunuz

Direct X 9'un en güncel sürümünü ve ekran kartınızın en son çıkan sürücüsünü indirip bilgisayarınıza kurunuz
arkadaşlar bendede şu sorun var lütfen yardım edin oyun açılınmca "ok"a basyırum game startlı yer gelıyo patch inince game starta basyırum "warrockun oyun sımgesı gorev yonetıcısınde 2 saniye duruyo ve gidiyo"bu olay gameshield gelmeden oluyor ve zaten game shield glmıyorum lutfen yarıdm Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gifSs.gif
Kardeş Demin dediğim gibi bndede o sorun wardı hiç programları kapatmakla falan uğraşma ! gir gamersfirste dair bütün dosyalrı kaldır en baştan yükle ben şu an oyundayım Big Grin Big Grin
virüs programını kapa ve yönetici olarak ac !!
Referans Adresler