02-28-2011, 03:44 PM
02-28-2011, 03:56 PM
famasın yanında başka bir silah yoksa mp7a1 öneririm
02-28-2011, 03:57 PM
İki silahında işlevleri farklıdır.
Famas sadece assault klası içindir. Kötü yanı karakterinin hızını yavaşlatır ve rush oyuncusuysan rush falan yalan olur .
Mp7a1 hem hafif, hemde etkili bir silah. Medic klasını seçip, mp7a1 ile daldığında adam falan bırakmazsın.
Tabii herkesin zevki farklıdır, birazda tecrübe gerek.
Famas sadece assault klası içindir. Kötü yanı karakterinin hızını yavaşlatır ve rush oyuncusuysan rush falan yalan olur .
Mp7a1 hem hafif, hemde etkili bir silah. Medic klasını seçip, mp7a1 ile daldığında adam falan bırakmazsın.
Tabii herkesin zevki farklıdır, birazda tecrübe gerek.02-28-2011, 04:24 PM
tamam mp7a1 alıyorum
yanına m14 alcam + k1 alıyımmı 5 slota ??
yanına m14 alcam + k1 alıyımmı 5 slota ??02-28-2011, 04:31 PM
Öncelikle sana şunu söyleyeyim. Şu silah iyi bu silah iyi diyorlarda arkadaşımız çok yanılıyorlar.
Öncelik her zaman silahı ne kadar iyi kullanmana bağlıdır. Silaha hakimiyet önemlidir. Famas en Kral silah derler ama ben bi oyun boyuncada uziyle ölüm saçtım. Kullanım çok önemlidir.
2. si ise bilgisayarı kasanlar genellikle famas alırlar ve faması gözlerinde büyütürler. Kasmayanlar içinde iyi bir tercihdir ama bilgisayar kasmıyor mp7a1 gönül rahatlığıyla kullanırsın. Başkalarının altında ezilmeye bakma mp7a1 alırsın 'iyiki famas almadım' dersin veya famas alırsın 'iyiki mp7a1 almadım dersin'. Öncelik her zaman silah kullanımına bağlıdır. Sonrası zevktir zaten. Ben mesela 'aman şu silahı alıyımda bugün böyle takılayım' derim. Silahı kullanmak önemlidir. 2inci olarakta hangi silahı kullanmaktan zevk alıyorsun ona bak. Tabi kullanmak benim uzman alanım
. Mp7a1 kullanmaktan zevk alıyorum ve mp7a1'i her zaman famasa tercih ediyorum
Mp7a1 diyorum
Öncelik her zaman silahı ne kadar iyi kullanmana bağlıdır. Silaha hakimiyet önemlidir. Famas en Kral silah derler ama ben bi oyun boyuncada uziyle ölüm saçtım. Kullanım çok önemlidir.
2. si ise bilgisayarı kasanlar genellikle famas alırlar ve faması gözlerinde büyütürler. Kasmayanlar içinde iyi bir tercihdir ama bilgisayar kasmıyor mp7a1 gönül rahatlığıyla kullanırsın. Başkalarının altında ezilmeye bakma mp7a1 alırsın 'iyiki famas almadım' dersin veya famas alırsın 'iyiki mp7a1 almadım dersin'. Öncelik her zaman silah kullanımına bağlıdır. Sonrası zevktir zaten. Ben mesela 'aman şu silahı alıyımda bugün böyle takılayım' derim. Silahı kullanmak önemlidir. 2inci olarakta hangi silahı kullanmaktan zevk alıyorsun ona bak. Tabi kullanmak benim uzman alanım
. Mp7a1 kullanmaktan zevk alıyorum ve mp7a1'i her zaman famasa tercih ediyorumMp7a1 diyorum
02-28-2011, 04:48 PM
peki cephanelikten mp7a1in yanına ne alabilrim 5 slot??
02-28-2011, 04:56 PM
promo kod olarak storm gelirse senin için iyi olur,onun dışında k1 olabilir.
02-28-2011, 05:00 PM
Bencede mp7a1...
02-28-2011, 05:09 PM
mp7a1 in yanına xm8,l85a1 deyimi bir silah istiyorsan cx4stormdan başka alternatifin yok. Ölümcül bi silah çok memnunum.
P90 da iyi gider.
Mp7a1 in yanına ne alırsan al bişey olmaz hepsi akar
P90 da iyi gider.
Mp7a1 in yanına ne alırsan al bişey olmaz hepsi akar
02-28-2011, 05:11 PM
mp7a1 almanı taviseye ederimde m14 atınca cok küfür yiyoz hele birde tbomb atarsan takım arkadaslarında küfür edio