Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İngiliz Kraliyet kuralı;
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-28-2011 12:53 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:52 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:42 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:41 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Acikcasi Inception, The King's Speech'in yaninda koca bir hic Smile Ve ben gayet adaletli bir toren oldugunu dusunmekteyim cunku Inception, kesinlikle, abartildigi kadar iyi bir film degil idi. Ki, cok ilginctir ki, Inception sadece bizim ulkemizde bu kadar abartiliyor. victory.gif

Kesinlikle, kesinlikle. Benim demek istediğim de bu zaten hocam. Nasıl mesela David Lynch'in Mulholland Drive'ına bazıları deli saçması, bazıları baş yapıt der. Türkiye'de de Inception o durumda. Kimine göre deli saçması, kimine göre başyapıt. Ayrıca, çok mantık hatası var Inception'da.

Kesinlikle.. Dedigim gibi, her nedense bazi seyleri bu denli abartmak bizleri mutlu ediyor olmali.

totos.gif

*Bold icinde ki yorumun icinde; beyfendi

Sinema konusunda obsesifliğimizden çok, bir şeylere takıntılığımız ağır bastığından olsa gerek hocam. Bilemiyorum, yani şu an ki Türk seyircisi, bilinçli seyirci değil. Tamamen cahil seyirci. Genelleme yaptığımız da böyle yani.

Film'i algilayis sekli diyelim Smile Belli ki, spesifik seylere takilmak her ikimizin de hosuna gidiyor. Bu yazdiklarimizi goren/duyan/okuyan herhangi birisi eminim ki hakkimizda cok olumlu seyler dusunmuyecektir. Kendi acisindan muhakkak ki hakli; ama, maalesef milletimizin film kulturu yerler altinda.. Bunu soylemek gercekten hosuma gitmiyor ama ne yapabilirim/z ki?
(02-28-2011 12:59 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:53 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:52 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:42 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 12:41 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Acikcasi Inception, The King's Speech'in yaninda koca bir hic Smile Ve ben gayet adaletli bir toren oldugunu dusunmekteyim cunku Inception, kesinlikle, abartildigi kadar iyi bir film degil idi. Ki, cok ilginctir ki, Inception sadece bizim ulkemizde bu kadar abartiliyor. victory.gif

Kesinlikle, kesinlikle. Benim demek istediğim de bu zaten hocam. Nasıl mesela David Lynch'in Mulholland Drive'ına bazıları deli saçması, bazıları baş yapıt der. Türkiye'de de Inception o durumda. Kimine göre deli saçması, kimine göre başyapıt. Ayrıca, çok mantık hatası var Inception'da.

Kesinlikle.. Dedigim gibi, her nedense bazi seyleri bu denli abartmak bizleri mutlu ediyor olmali.

totos.gif

*Bold icinde ki yorumun icinde; beyfendi

Sinema konusunda obsesifliğimizden çok, bir şeylere takıntılığımız ağır bastığından olsa gerek hocam. Bilemiyorum, yani şu an ki Türk seyircisi, bilinçli seyirci değil. Tamamen cahil seyirci. Genelleme yaptığımız da böyle yani.

Film'i algilayis sekli diyelim Smile Belli ki, spesifik seylere takilmak her ikimizin de hosuna gidiyor. Bu yazdiklarimizi goren/duyan/okuyan herhangi birisi eminim ki hakkimizda cok olumlu seyler dusunmuyecektir. Kendi acisindan muhakkak ki hakli; ama, maalesef milletimizin film kulturu yerler altinda.. Bunu soylemek gercekten hosuma gitmiyor ama ne yapabilirim/z ki?

Mantaliteye göre, algılayış şekli de değişir hocam. Bizim yapacağımız hiç bir şey yok. Şu an da sorsan herkese hobin nedir diye. Adamlar, film izlemek, kitap okumak, müzik dinlemek der. Peki kitap okuyan, film izleyen, müzik dinleyen insan nasıl olur da bu kadar odun olur. Afedersin sinirlendim biraz Smile Velhasıl-ı kelam, bizim yapacağımız zerre bir şey yok hocam. Gelişim ile alakalı bir şey bu.
Oscar moscar hiç anlamıyorum şu işleri.
(02-28-2011 01:27 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Oscar moscar hiç anlamıyorum şu işleri.

birinci örnek bu arkadaş hocam. @slaphappy
(02-28-2011 01:33 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-28-2011 01:27 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Oscar moscar hiç anlamıyorum şu işleri.

birinci örnek bu arkadaş hocam. @slaphappy

Ne diyon kardeş?
Inception i izledim vede gayet saçma geldi vede hiç hoşuma gitmedi benim =D
(02-28-2011 10:51 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Saçmalıkkkkkkkk...

Katılıyorum.
inceptionu izledim beğendim daha çok oscar alması gerekirdi bence
Hala Inception diyorsunuz beyler. Christopher Nolan nasıl da ağlamaklı oldu ama. : )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler