Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yetenek Sizsiniz Türkiye 3. Yarı Final (27.02.2011) TÜRKAN KÜRŞAD [Video]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Müthiş bir sesi var.İnsan hiç bıkmadan dinleyebiliyor.Dinlerken ister istemez insanın tüyleri diken diken oluyor.Of hala etkisindeyim.
Televizyondan izlediğim tek yarışmacıydı. Yaşına göre yetenekli, ancak kusursuz değil. Sık sık tonlama hatası yaptı ve bu dinleyiciyi rahatsız etti. Tabi bu yaştaki bir insan için hoş karşılanabilecek bir hata.
Tebrik ediyorum kendisini, umarım ilerleyen yıllarda adını müzik piyasasında düzgün albümlerle duyabiliriz.
Çok başarılı. Whiplash ' e kısmen katılıyorum. Bazı yerlerde höh yeter artık bağırma dedirtti Big Grin Ama çok iyi .
Ihim. Ses telleri henuz olusmamis bir kiz icin fena sayilmayan bir ses. Tonlamalar berbat; yüksek tonlara ciktiginda sesi gereginden fazle rahatsiz edici sekilde titriyor vs. vs. bir cok sey soyleyebilirim sesi icin; ancak, pek tabii piyasa mali olmadan sesini gelistirmeye calisarak bir Turk olarak iyi bir seyler yapmasini kim istemez ki.

DOST
Sesi muntazam söylicek birşey yok bence.
(02-28-2011 01:29 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Sesi muntazam söylicek birşey yok bence.

alperin hemşeri Big Grin bizede ts de alper söliyecek inşallah böle titrek titrek Big Grin
güzel dün izledim
Referans Adresler