Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beşiktaş vs. Bursaspor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-27-2011 11:53 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:51 PM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:46 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:43 PM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]Marş anlık bir marş değil önceden bilinen bir marş,güzel bir marş paylaşsan neyse de böyle bir saçmalığı paylaşmana anlam veremedim.

Not:Ankaragüçlüler ve Bursalılar size bayılıyor.

Marş anlık bir marş. Ankaragüçlülerin veya Bursalıların bize bayıldığını ortaya sürmedim beni zeki arkadaşım. Sen avatarına kaslı erkek resimleri koyup, onları hayal etmene bak. Homolarla uğraşacak vaktim olduğunu sanmıyorum.

Bu marşın anlık bir marş olmadığını cümle alem biliyor,ona buna gerizekalı diyorsun ama bunu anlık uydurulmuş bir marş gibi göstermen de senin zeka seviyeni gösteriyor,mesajlarındaki üslup ve tavrın ise ne kadar seviyeli biri olduğunu.Evet benim de senin gibi boş insanlarla uğraşacak vaktim yok.

Bana bu marşın anlık bir marş olmadığını kanıtla, o maçtaydım. Anlık bir marş bu, daha önce ki hiç bir Bursaspor maçında duymadım. Benim zeka seviyem senin ulaşamayacağın bir yerde, göstersem bile göremezsin. Eğer boş insan olsaydım, takımımı burada savunmazdım.

http://www.youtube.com/watch?v=TMiJ5cI1Swc

Videonun yüklenme tarihine bakman yeterli ÇOOOOOOK zeki arkadaşım.
(02-27-2011 11:56 PM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:53 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:51 PM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:46 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 11:43 PM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]Marş anlık bir marş değil önceden bilinen bir marş,güzel bir marş paylaşsan neyse de böyle bir saçmalığı paylaşmana anlam veremedim.

Not:Ankaragüçlüler ve Bursalılar size bayılıyor.

Marş anlık bir marş. Ankaragüçlülerin veya Bursalıların bize bayıldığını ortaya sürmedim beni zeki arkadaşım. Sen avatarına kaslı erkek resimleri koyup, onları hayal etmene bak. Homolarla uğraşacak vaktim olduğunu sanmıyorum.

Bu marşın anlık bir marş olmadığını cümle alem biliyor,ona buna gerizekalı diyorsun ama bunu anlık uydurulmuş bir marş gibi göstermen de senin zeka seviyeni gösteriyor,mesajlarındaki üslup ve tavrın ise ne kadar seviyeli biri olduğunu.Evet benim de senin gibi boş insanlarla uğraşacak vaktim yok.

Bana bu marşın anlık bir marş olmadığını kanıtla, o maçtaydım. Anlık bir marş bu, daha önce ki hiç bir Bursaspor maçında duymadım. Benim zeka seviyem senin ulaşamayacağın bir yerde, göstersem bile göremezsin. Eğer boş insan olsaydım, takımımı burada savunmazdım.

http://www.youtube.com/watch?v=TMiJ5cI1Swc

Videonun yüklenme tarihine bakman yeterli ÇOOOOOOK zeki arkadaşım.

Olamayacağın kadar zeki olmamı bilmeni istemekle birlikte her zaman bildiğimi savunan insanımdır. Elbette yanılabilirim fakat en ufak bir yanılgı senden gerizekalı olduğumu göstermez.
Konu tartışmaya yürüdüğü için kilit.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler