Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunları 3D oynama Resimli Anlatım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
~Oyunları 3D Oynamak~[

~Nasıl Olur ~

Öncelikle Bize 3D gözlük Lazım [PcWorl Aralık Ayı Serisinde Mevcuttur]
Ayrıca Kendi 3D Gözlüğümüzü Yapmayı Anlatan Konuda Burda
http://www.geo.de/GEOlino/kreativ/basteln/53148.html 3D Gözlük Yapmak

İlk Önce Programı Alttaki Resmlere Bakarak Yukleyip Kuruyoruz

http://www.iz3d.com/drivers/download.php...1.12(4016) [Resim: button_download.png]

Kurulum Bitince Resimdeki Gibi İşaretliyerek Finish Dİoruz

[Resim: weweewpdh4.bmp]

Sonra

[Resim: gggggg6gaa.bmp]

[Resim: bmsc8u.jpg]

Oyunu Açıoruz Ordaki Adımları Uyguluoruz sonda Shift+ * yapıoruz Onaylama Kapanıo Bu Şekilde Gozlugumuzu takıoruz ve [shift+ Num+] yada [shift + num-] Den Gozunuze Gore Ayarlıoruz

[Resim: 57974228.jpg]

Hayırlı Ugurlu Olsun Bolece OYUNLARI'ı 3D Oynamıs Oluoruz Kapatmak İstersek İzed Control den Disenable diip apply dioruz

~ Bitti ~

Resimler Alıntıdır Konu Anlatımı Ve Tercümesi Tamamen Bana Aittir.
Sağol warrock'ta güzel olur mu acaba ama önce gözlük almak yada yapmak lazım
gözlük nasıl yapıcaz mercek'denmi Big Grin
Dehşet olur ama korkudan Big Grin nabarsın bilemiyom
warrock da denedinmi?
Denemek lazım..
Gözlük yapımı var ama ben urasamadım dergilerden veriyolar arada Big Grin bende vardı.Deneyemiyorum pc kaldırmyo Big Grin ama kafede denedim çalıştı
Call of Duty black ops 'da, metro2033 de ve star wars oyunlarında denedim. Gayet olumlu düşünüyorum 3 boyutlu oyun hakkında. Fakat warrock oyunu desteklemiyor 3 boyutlu görüntüyü. Oyunların bazıları destekliyor bazıları desteklemiyor. Warrock'ta açsanız bile verim elde edemezsiniz.
Monitöründe kaliteli olması lazım ki ben bu sistemi Sony bilmem ne televizyonu ile Grand Tourisme 5 ile denedim orjinal gözlüğü ile. Simülasyonda olmama rağmen aman aman bir zevk alamadım ben. Pek 3D keyfi yada nasıl bir keyif almam lazımsa o bana haz vermedi
Referans Adresler