Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Oyununa Girerken Aldığım Hata: "abnormal play attemped"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkdaşlar bi arkadaşıma warrock yükledik böyle bir hata verdi en başında nod32 yi kapat dedim kapatmamış dosyaları silmiş geri yükle dedim acaba ondanmı oldu bilmiyorum oyun gayet normal açılıyor hack shield doluyor siyah ekrande bu hata çıkıyor abnormal play attemped
Oyunu tekrardan GamersFirst Live üzerinden indirin ve onu kurarken antivirüs programını kapalı tutun. Oyun yüklendikten sonra anviritüs programınız olan NOD 32 'ye Warrock klasörünü tarama dışı öğe olarak tanıtın ve güncellemeleri yükleyin. Sorununuz çözülecektir.

Nod 32 için Warrock Ayarı
(02-27-2011 02:37 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Oyunu tekrardan GamersFirst Live üzerinden indirin ve onu kurarken antivirüs programını kapalı tutun. Oyun yüklendikten sonra anviritüs programınız olan NOD 32 'ye Warrock klasörünü tarama dışı öğe olarak tanıtın ve güncellemeleri yükleyin. Sorununuz çözülecektir.

Nod 32 için Warrock Ayarı

teşekkürler onu sonradan ben gidince yaptım da artık çok geç arkadaşa kurma dedim bidaha indircek yani sağol victory.gif
Sorun Cözülmüş .
Referans Adresler