Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oscar İzleme Rehberi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu gece Oscar var, iki kilo kadar kahve aldım ayık kalmak için. Umarım artık The Social Network adlı filme ödül vermeyi keserler, Inception'a yönelirler. Ne bileyim, James Franco harikaydı. Jesse Eisenberg'te iyi fakat bir James Franco veya Leo Di Caprio değil.

Natalie Portman var bir de, oyunculuğuyla kalp acıtan bir kadın. Black Swan'dan tanırsınız. O kazanır. Ooo, bak Helena Bonham Carter'ı unuttum, şu Tim Burton'un eşi olan. Hani 'The King's Speech' filminde ki. O'da kazanabilir, bayağı çekişmeli geçecek. Bu gece biraz gerilim, biraz da aksiyon olacak.

Velhasıl, e2 süper bir oscar izleme rehberi yapmış bizlere, buyrun : )

[Resim: gT35VcIEPuoBBVxf2b1JuY%3D]

OSCAR TÖRENİ BU GECE SAAT 01:00'DA, CNBC-E'DE!
cumartesi gecesi olsa izlerdim ama yarın okul var Big Grin
İzlemek isterdim ama okul var Ss.gif
(02-27-2011 12:43 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]cumartesi gecesi olsa izlerdim ama yarın okul var Big Grin

aynen ya dün olsa izlerdim
eed ya cumartesi olsaydı iyi olurdu Big Grin dünkü "Sherlock" da baya güzeldi Smile
(02-27-2011 01:24 PM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]eed ya cumartesi olsaydı iyi olurdu Big Grin dünkü "Sherlock" da baya güzeldi Smile

Sherlock harikadır ya, insanın Londra'ya gidesi gelir o diziyi izledikçe. Yalnızca üç bölüm. İşte o kötü. Modernize edilmiş Sherlock Holmes diyebiliriz.
İzlicem Smile
(02-27-2011 02:03 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 01:24 PM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]eed ya cumartesi olsaydı iyi olurdu Big Grin dünkü "Sherlock" da baya güzeldi Smile

Sherlock harikadır ya, insanın Londra'ya gidesi gelir o diziyi izledikçe. Yalnızca üç bölüm. İşte o kötü. Modernize edilmiş Sherlock Holmes diyebiliriz.

internetten izle daha iyi oluyor Big Grin
(02-27-2011 02:54 PM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 02:03 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]

internetten izle daha iyi oluyor Big Grin

İyi de, ben bu diziyi izleyeli çok oldu.
Sherlock Holmes hiç olmamış ben söyliyim.

Natalie Portman alır onu gibi geliyor. En iyi film inşallah Inception. Colin Firth en iyi erkek.

Falan filan ya görücez bakalım Smile
Referans Adresler