Dinar kasmak için herkes zombi modu önerdi. Ama ben zombi modda o kadar iyi değilim. 4 kişilik gruplarda en fazla ölen kişi ben oluyorum. Premiumsuz zombide en iyi nasıl oynarım? Bi yardım ederseniz sevinirim.
Takımla birlikte hareket et 6. wawe de heavy geliyo onu indirmeye bak bide 11. wawe chariot geliyor takımla birlikte tur at haritada oyunu iyi bilen kişilerle oyna genelde 45-50 lvl üzeri olsun gerçi onlarda garanti olmuyor ama en azından itemleri vardır bide heavy oyna rpg ve mp5k al çünkü zombiler çok kolay ölüyor 1 rpg ile 20 tane götürürsün bi aradalarken.
Pre. yok diyorsun

pre. olsaydı %100 pompalı önerirdim bide zombi mod. silahı var donduruyor pre. alırsan mutlaka al SinanYksl dediği gibi ''Takımla birlikte hareket''

Yazdığın doğruysa lewelin 31 g36c_d alırsan ki mermisi fazla ve mp5k ile zaten zombi oyuncusu olursun.Tabi bunları almayı düşünmüyorsan ilk dalga kolay geçer dalga 9-10 dan sonra pek tarama varilleri patlat bomba kullan takımla birlikte tur atmakta önemli dediğim gibi g36c_d mp5k süper ikili

Pre Alırsan Daha İyi Olur =)
Premium olmadan alacağın en mantıklı silah G36C_D'dir. Aynı zamanda diğer arkadaşların da dediği gibi takımınla birlikte hareket etmen gerekir. Çünkü 1 kişi bile ayrı düşse zombiler dağılır ve etrafınızı sarar. Bu da ilerdeki waveler için tehlikeli olur
en mantıklı herkesin dediği gibi g36cd pre alırsanda m60
takımınla beraber hareket et zorlanıcağın zombiler gelince ( chariot fln) sabit durma takımın la beraber haritada dolaşarak öldürün arkadaşında dediği gibi 1 kişi bile takımdan ayrı hareket ederse zombiler dağılır ve etrafınızı sarar

en azından böle 11+ ya çıkarsınız fazla zorlamaz
Premium almana gerek yok, herkeste premium var olsada sen kötüsün diye bi' şeyde yok.
G36C_D aldığında zombileri rahatlıkla öldürebilirsin, takımınla beraber hareket et. Böylece zombilerle teke tek kalman zorlaşır.