Warrock.exe tıklıyorum hackshield felan yükleniyor siyah ekran geliyor dııntt diye bi ses çıkıyor oyun kapanıyor..her seferinde böyle yapıyor yardım edin lütfenn
Bilgisayar Özellikleri
6 Gb Ram
4 Gb Ekran Kartı
Casper i7 İşlemci
Bana da böyle bir şey çıktı. Oyunu silip yükledim oldu
Tam olarak herhangi bir hata veriyor mu?
Oyunu silip tekrardan yüklemeyi denediniz mi?
Hata Çıkmıyor Oyun Tam Açılcak Siyah Ekran Geliyor Oyun Kapanıyor..
Oyunu Silip Tekrar Yüklemeyi denemedim...
(02-26-2011 09:03 PM)aslanburak Yazılan: [ -> ]Hata Çıkmıyor Oyun Tam Açılcak Siyah Ekran Geliyor Oyun Kapanıyor..
Oyunu Silip Tekrar Yüklemeyi denemedim...
Bir silip tekrar yükleyiniz. Buna ek olarak Ekran kartı sürücünüz ile Net.Framework ve DirectX 9'un en gücel sürümlerinin bilgisayarınızda olduğunu kontrol ediniz
[/quote]
. Buna ek olarak Ekran kartı sürücünüz ile Net.Framework ve DirectX 9'un en gücel sürümlerinin bilgisayarınızda olduğunu kontrol ediniz
[/quote]
Kontrol İşlemini Nerden Yapacağım..

Control Panel-Prorgrammes and Features bölümünden bakın Net Frameworke Direct X için ise oyunun yüklemesinin bölümünde onu soracak ordan yükleyebilirsiniz
İlginç bi sorun. Daha ilk defa karşılaşıyorum. Ama silip yüklersen düzelir galiba.
banada aynisi oluyordu hep 10501 adam bana ates ediyor direk düsüyordum xp kurudm ben windows 7 ultimate calistirmiyor falan galiba anlam veremedim bende
SP1 güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir. Win7 SP1 güncellemesi yaptıysan güncellemeyi kaldır !