02-26-2011, 06:16 PM
arkadaşlar warrocka giriyorum oyunu başlat diyorum ID PW yazıyorum enter diyorum ama charıma giremiyorum serverlar gelmiyor
çok çözüm aradım banmı yedim desem yemedim başka charları tıklıom gene aynı herşeyi denedim pc yi taradım virüsleri karantinaya aldım warrocku sildim setup unu sildim int den geri setup yükledim warrocku full baştan kurdum ama gene aynı
arkadaşlar zaten öss belasından dolayı sadece 1 gün giryorum oyuna oda zehir oldu sabahtan beri çözemedim yeni pre aldım giremiyorum lütfen bir yönetici yardımcı olsun biliyorsa team viewer verim çözöbiliosa yardımcı olsun
BU SİTE TAMAMEN UĞUR BANA BU KONUYU AÇTIM ANTİ VİRÜSTEKİ GÜVENLİK DUVARINI KAPADIM (Bİ BUNU YAPMAMIŞTIM) VEDE CHARIMA GİRDİM KUSURA BAKMAYIN İSTERSENİZ HER YEMİNİ EDERİMKİ 12 SAAT UĞRAŞTIM BU KONUYU AÇTIM VE 2 DK SONRA KENDİM ÇÖZDÜM KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ BEN NASIL KAPATÇAĞIMI BİLMİYORUM TEKRARDAN MEŞGÜLİYET İÇİN ÖZÜR
çok çözüm aradım banmı yedim desem yemedim başka charları tıklıom gene aynı herşeyi denedim pc yi taradım virüsleri karantinaya aldım warrocku sildim setup unu sildim int den geri setup yükledim warrocku full baştan kurdum ama gene aynı
arkadaşlar zaten öss belasından dolayı sadece 1 gün giryorum oyuna oda zehir oldu sabahtan beri çözemedim yeni pre aldım giremiyorum lütfen bir yönetici yardımcı olsun biliyorsa team viewer verim çözöbiliosa yardımcı olsunBU SİTE TAMAMEN UĞUR BANA BU KONUYU AÇTIM ANTİ VİRÜSTEKİ GÜVENLİK DUVARINI KAPADIM (Bİ BUNU YAPMAMIŞTIM) VEDE CHARIMA GİRDİM KUSURA BAKMAYIN İSTERSENİZ HER YEMİNİ EDERİMKİ 12 SAAT UĞRAŞTIM BU KONUYU AÇTIM VE 2 DK SONRA KENDİM ÇÖZDÜM KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ BEN NASIL KAPATÇAĞIMI BİLMİYORUM TEKRARDAN MEŞGÜLİYET İÇİN ÖZÜR