Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Üç gün aralıksız bilgisayar oynadı, öldü!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun oynamak güzel ama bir gün, bir adamın oyun oynarken öleceği hiç aklınıza gelir miydi?

[Resim: 20101211000024.jpg]

Çin'in başkenti Pekin'de bir internet kafede hiç durmaksızın üç gün üç gece oyun oynayan bir adam, acı bir biçimde hayatını kaybetti.

"Beijing Times" gazetesinin haberinde, neredeyse sandalyesinden hiç kalkmadan, üç gün üç gece uyumadan ve hemen hemen yemek yemeden oyun oynayan otuzlu yaşlarındaki adamın daha sonra kafede komaya girdiği, nakledildiği klinikte ise, tüm çabalara raümen hayata döndürülemediği belirtildi.

Ölen adamın, bilgisayar oyunlarına bir ayda 1500 dolardan fazla para harcadığı da haberde yer alan ilginç bir detay olarak göze çarptı..

Chip
adam king beyler açılalım biz..

böyle biri daha vardı çinde ölen acaba aynı haber mi :|
gelecekteki halim desem Big Grin
İbretlik insan portresi.
-Pokémon izleyip balkondan atlayan çocuklar gibi vakalar sadece bizde yaşanır diye umuyordum,yanılmışım farklı versiyonları dünyada varmış.
Çok ilginç.
Bide kafe'de olmasıda ilginç tabi Smile
bende haftasonları 6-7 saat oturuyorum zararlı biliyorum ama bağımlı oldum farkındayım Sad
Yazık Olmuş Ss.gif
Böyle ölümler zaten 3 günde oluyor. Bi adamda şirkette fazla maaş almak için 3 gün boyunca şirkette pc nin başında iş yapmış ne tuvalet ne yemek. Adam 3 günün sonunda şirkete gelenler adamın öldüğünü anlamışlar.

Pc başında aslında oynarken vakit geçirirken hiç birşey olmamış gibi davranıyoruz değil mi ?. Yemek yedik pc ye oturduk veya akşam olduğunu fark ettik ne bileyim iş yapıyoruz sabahlıyoruz bazen. Hayatımda hiç 24 saatlik dilim içinde 15 saatten fazla vakit geçirmemişimdir. 3 Gün değilde 1 yada 2 gün boyunca pc nin başında olsam hiç birşey olmadığını hissetsem, ölümün kokusu hiçte gelmez değil mi ?
Çinlileri sevmem zaten ölsün tohumuna paramı verdim Smile okadarda oturulmaz ama
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler