Yok Tehdit değil ben geleciğimi söylüyorum sadece kötü bi amacım yok ama millet beni tehdit ediyor etsinler bakalım canını sevysn gelme demeler falan orada görüşrz
bypremium... da buluşmada olacaktır herkeze iyi oyunlar
saygılar...
(03-02-2011 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (03-02-2011 06:35 PM)crzyerdem34 Yazılan: [ -> ]Kardeş Ben bu çarı satın aldım eski sahibi açmış olabilir
bana bu ss yi bi kaç kişi gösterdi üstelik bu ss tam değil bu ss lewel 13 te çekilmiş iyi araştr ben bu çarı 31 lewelde satın aldım name change planlıyorum
O zaman seri sorular soracağım;
accountun ilk sahibinin adı ne ? senin adın ne ?
(03-02-2011 06:52 PM)crzyerdem34 Yazılan: [ -> ]Yok Tehdit değil ben geleciğimi söylüyorum sadece kötü bi amacım yok ama millet beni tehdit ediyor etsinler bakalım canını sevysn gelme demeler falan orada görüşrz
şu sorularıma cevap ver yoksa iptal edecem üyeliğini buluşmadaki
(03-02-2011 06:51 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ] (03-02-2011 06:43 PM)crzyerdem34 Yazılan: [ -> ]
Gelecem Ne Olacak Bakalım Görecez ...
Tehdit mi ?

(03-02-2011 07:02 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (03-02-2011 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (03-02-2011 06:35 PM)crzyerdem34 Yazılan: [ -> ]Kardeş Ben bu çarı satın aldım eski sahibi açmış olabilir
bana bu ss yi bi kaç kişi gösterdi üstelik bu ss tam değil bu ss lewel 13 te çekilmiş iyi araştr ben bu çarı 31 lewelde satın aldım name change planlıyorum
O zaman seri sorular soracağım;
accountun ilk sahibinin adı ne ? senin adın ne ?
(03-02-2011 06:52 PM)crzyerdem34 Yazılan: [ -> ]Yok Tehdit değil ben geleciğimi söylüyorum sadece kötü bi amacım yok ama millet beni tehdit ediyor etsinler bakalım canını sevysn gelme demeler falan orada görüşrz
şu sorularıma cevap ver yoksa iptal edecem üyeliğini buluşmadaki
turgay boşver uğraşma,konunun yönü değişmesin. uğraşmaya değmez böyleleriyle.
nası oluyoda forumdaki üyeliğinin ismide cryzerdem wr dekininde cryzerdem adam sana çarı satarken forumdaki üyeliğinidemi sattı?Bence opk kulanmıştım özür dilerim bıraktım artık desen adamlar sana hem şüpheyle bakmaz hemde affeder
Çok güzel bir gün olucak =)