Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternette Hız Patlaması.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şimdi arkadaşlar bu bir Warrock teknik problemi değil. Aslında bu teknik problemin çözülmesinden çok bu teknik problemi nasıl lehime çevirebilirim konusu. Dün takip ettiğim bir dizinin yeni bölümü gelmiş. Bende her zaman yaptığım gibi online izlemek yerine IDM ile indirmek istedim (Maksat ttnet e geçirebildiğim kadar mb geçirmek) neyse. Olay şu ki normalde 2 dakikada inen 40-50 mb lık dosya 1 saniyede indi ??? Sanki bir anda net hızım 100 megabite fırlamış gibi. Ama ondan sonra bidaha öyle olmadı. Bunun sebebi ne olabilir yada bunu lehime çevirip download canavarı olabilirmiyim bi bakarsanız süper olur Tongue
Benim patchler hep öyle iniyordu ve torrentlerde öyle iniyor dene bi torrent Big Grin
(02-26-2011 02:35 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Benim patchler hep öyle iniyordu ve torrentlerde öyle iniyor dene bi torrent Big Grin

Torrent kullanıyorum zaten normalde ama öyle olmuyor. Patchlerde öyle olmuyor bir anlık oldu sadece.
ttnet'ten sana gelen bi hediye Smile
İlginç bi durum birdaha olcanı sanmam ama inş olur bizde yararlanırız.
karşıdaki linkin hızına bakar hani torrentlerde görürsünüz hızlı der dimi ama program kullanmadan download etiğiniz sitelerde mesela rapishare hotfile hepsi belli bir hız keser download hızından ama bunu kullanamazsın çünkü internetin çoğu kabloya bakar ve şuan Türkiye dede cam kablo teknolojisi 1 2 yıla nexsans isimli fabrika bunu getirip Türk int firmalarına satmayı düşünüyor bu güzel olucak ama şimdiki halimizede şükür dayım azerbeycan da çalıştı orada facebook a girmek 15 dk sürüyor int o kadar vahim orda Big Grin
Bir anlık şans Smile
Senin için iyi olmuş. Big Grin Keşke herkezde ve hep öyle olsa.
bendede 8 mb e kadar net bazen 350 bezan 150 bazen 250 değişiyo hep ama genelde 250 yle indiriyo Big Grin
Eğer videoyu önce seyredip sonra indir dediysen normaldir. Ama direk indir dediysen o an site yoğun olmayabilir belki ondan öyle hızlı indirmiştir.
Aynen. Videoyu önce indirip başka bir videoya geçtikten sonra tekrar o videoya geri dönersen o inen video yerindedir.

Yada belkide bi anlık şansdır bi daha olacağını sanmam Smile. Download hızlandırı programlar var ama oda tabi daha hızlı kota demek Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler