Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrcok sesle ilgili bir soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkdaslar gecen gün warrocuk'u internet cafeden oynadım orda kulaklıkdan bile sesler daha canlı geliyordu mesala adamın hp sı azaldıgını kalbı atıyordu ve kalp atıs seslerı gelıordu buna benzer seyler oluordu ama evde oynadgmda hıc bole sesler gelmıor öyle olması ıcıbn bir driver mı yuklemem lazım ?
oyun ıcınde ayarlara gir sesler bölümünden aç sesi Smile
(02-26-2011 11:55 AM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]oyun ıcınde ayarlara gir sesler bölümünden aç sesi Smile

Big Grin hadı canım olurmu kesin Big Grin ses acık zaten sen dedıgımı anlamadın
(02-26-2011 11:57 AM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ]
(02-26-2011 11:55 AM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]oyun ıcınde ayarlara gir sesler bölümünden aç sesi Smile

kulaklığın driverı olmaz sanıyorum(benım kulaklığın driverı yok Smile) ama sen pc ses ayarlarına bi bak nolur nolmaz
(02-26-2011 11:59 AM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]
(02-26-2011 11:57 AM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ]

kulaklığın driverı olmaz sanıyorum(benım kulaklığın driverı yok Smile) ama sen pc ses ayarlarına bi bak nolur nolmaz

ya kardesım kulaklıkla alakası yook
kulaklıkla alakalı birde ses ayarlarında müziği kıs oyun sesini full yap
Kulaklıkla Alakalı birşey..oyunun müziğini kıs diğer sesleri aç duyarsın biraz Big Grin
Referans Adresler