Oyundan bir arkadas bi teklif sundu.Yurtdışından bilgisayar getiriyormus ve bana kat kat ucuza satiyim sana dedi 1. el.Bu pc nin kaçak olup olmadığını nasıl anlarım? malum cezaları büyük

(02-26-2011 09:34 AM)Axi0nhaci Yazılan: [ -> ]Oyundan bir arkadas bi teklif sundu.Yurtdışından bilgisayar getiriyormus ve bana kat kat ucuza satiyim sana dedi 1. el.Bu pc nin kaçak olup olmadığını nasıl anlarım? malum cezaları büyük 
Bu tekLifi sana sunan arkadaşı yakından tanıyormusun? tanımıyorsan hiç bulaşma..Dediğin gibi kaçak ise iş senın başına patlar ceza felan uğraşırsn
Bence öyle ucuz şeylere fazla girme derim. Mutlaka işin altında bişeyler oluyo.
Kaçak olduğunu anlayabilmen mümkün değil.
Kaçak olsun ne güzel gümrüklere böyle vergi koyarlarsa bizde kaçak alırız biraz legali düzgün olmayan bir ülkede illegal yaşıyacaksın.Gümrükde araba getir 30 milyar diyelim yarısı 15 milyar gümrük vergisi adamlar hemen geçirmez rüşvet 1 milyar plaka değişim ve motor no değişim 5 milyar ülkeye girdikden sonraki alıcanacak kdv ve birçok şey 10 milyar ama illegal yaşam paha biçilemez

(02-26-2011 02:00 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Kaçak olsun ne güzel gümrüklere böyle vergi koyarlarsa bizde kaçak alırız biraz legali düzgün olmayan bir ülkede illegal yaşıyacaksın.Gümrükde araba getir 30 milyar diyelim yarısı 15 milyar gümrük vergisi adamlar hemen geçirmez rüşvet 1 milyar plaka değişim ve motor no değişim 5 milyar ülkeye girdikden sonraki alıcanacak kdv ve birçok şey 10 milyar ama illegal yaşam paha biçilemez 
adam diyorki siz gelin ben size fiş kesicem 50 tl ye alıcaksın laptobu bu kadar

bunun nesi kdv vergi mergi anlamadım adam gümrükcü gümrükte calısıyor.
Ad soyad imza o kadar direk verieck bana malı güle güle kullan kacakmı diye sordum ben