Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Massacre ve spoiler vermek, imkansız!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ara sıra canım sıkıldığında böyle şeyler yapabiliyorum, karşılığında ise böyle tepkiler aldığımda aptal mutlu oluyorum. jsdkshfsd.

[Resim: eMxD7.jpg]
Ha-ha-ha Big Grin Big Grin

Avatarda güzelmiş ha tam benlik Big Grin
(02-25-2011 11:27 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Ha-ha-ha Big Grin Big Grin

Avatarda güzelmiş ha tam benlik Big Grin

Boards of Canada adlı grubun lomografisi, Last.fm'de buldum bende. Pek iyi bir lomografi ama.
senin yaptıklarını bende yapardım eskiden Big Grin filmi izlerdim önceden babamlar izlerken sonunu söylerdim Big Grin
(02-25-2011 11:30 PM)goldmp7a1 Yazılan: [ -> ]senin yaptıklarını bende yapardım eskiden Big Grin filmi izlerdim önceden babamlar izlerken sonunu söylerdim Big Grin

işte, sen ebeveynlerine söylüyorsun. bende canım ciğerim arkadaşlarıma söylüyorum ve her şeyi dalgaya alan bir tip olarak daha da beliriyorum gözlerinde. rank sağlamakla alakası var sanki biraz, ha ne dersin? : )
(02-25-2011 11:31 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-25-2011 11:30 PM)goldmp7a1 Yazılan: [ -> ]senin yaptıklarını bende yapardım eskiden Big Grin filmi izlerdim önceden babamlar izlerken sonunu söylerdim Big Grin

işte, sen ebeveynlerine söylüyorsun. bende canım ciğerim arkadaşlarıma söylüyorum ve her şeyi dalgaya alan bir tip olarak daha da beliriyorum gözlerinde. rank sağlamakla alakası var sanki biraz, ha ne dersin? : )

Ohahahaha Big Grin. Tek bir tabir kullanıcam.

Banada Satrançta bi hamlede Şah-Mat öğretir misin ? Smile. Sen varyaaa DOST
O saatte biz konuşuyor muyduk la? Big Grin

bkz. Gündüzün bitme ihtimaline karşın, uyumuyorum.
(02-26-2011 01:52 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]O saatte biz konuşuyor muyduk la? Big Grin

Konuşmuyor muyduk lan? Konuşuyorduk hocu.
(02-26-2011 01:55 AM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-26-2011 01:52 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]O saatte biz konuşuyor muyduk la? Big Grin

O zaman; Sadece İnsanım.
(02-26-2011 01:56 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(02-26-2011 01:55 AM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]

O zaman; Sadece İnsanım.

O zaman; Malcolm X'in dediği gibi, kuklacıyı vurmalı!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler