Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yüksek Sadakat - Live It Up [Türkiye'nin Eurovision Şarkısı] [Video]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sizin yorumlarınız bunlar. Türk insanı olarak Arabeskle büyümüşlüğümüz bile vardır. Konu müzik olunca mantaliteler ve düşünceler değişiyor, siz farklı düşünebilirsiniz, farklı yörenin farklı müziklerini dinlemişsinizdir fakat şu Yüksek Sadakat'in yaptığı bu parça, alternative rock olup müziğin evrenselliğinde en çok dinlenen sayılı müzik türüdür.

Alternative Rock'a Türkiye'den örnek verecek olursak, akla Vega gelir, Gripin gelir. Fakat yeri geliyo, öyle ihtiyacımız oluyor ki Arabesk'e. O sesin titrediği yerde dolu dolu oluyor gözlerimiz, yine filtre kahve eşliğinde. Aslında Arabesk müziğinde psychedelic bir yanı olduğunu düşünürsek, bi' yerde Pink Floyd, Led Zeppelin, Jefferson Airplane falan dinlerken arabesk dinlemiş mi oluyoruz? Tabii ki hayır. Arabeskte biraz daha melankolik tad vardır.

Velhasıl, Yüksek Sadakat bu sene iyi iş yapmış.
Fena şarkı değil bence.
bence fena değil sahne gösterisi fln güzel olursa belki bi şansımız olabilir Wink
(02-25-2011 11:04 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]Pek Beğenmedim Ben Wink
Beğenmedim .
Bu şarkıyla fazla derece yapamayız gibi geliyo.
Bu adamların kazanması Türkiye'nin Avrupa Birliğine girmesi kadar zor. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler