Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock a gelmesini istediğiniz özellikler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İstediğim özellikler biraz farklı ama hayalini kurduğum özellikler bana göre WarRock'ı vazgeçilmez yapacaktır

1. Oyunda SWAT modu gelmesini isterim. Bir Takım Bir Binada veya Hastanede Rehineleri ele geçirsin uzun soluklu bir görev olsun, diğer takımda o binaya baskın yapıp rehineleri kurtarsın. Rehine kurtardıkça exp ve dinarda artsın. SWAT Kıyafetleri gelsin ve ek özellikler gelsin. Map'ler akşam vakti olsun ve Amerikanın herhangi bir şehrinde olsun. SWAT modunda rehineleri kurtarırken takımlar bildiğimiz WarRock gibi ipini koparıp dalmasın. Belirli duvarlarda ve kapı kenarlarında yerler olsun bunlara Klavyede bir tuşa basarak orada baskın moduna geçebilelim. Mesela örnek verirsek Diyelim Ameliyathanenin içinde rehine var. Ameliyathane önündede 3 tane SWAT adamı olsun içeri gircekler. 2 kişi bir tuşa basarak ameliyathanenin iki tarafını alsın (Tabi bu Günümüz savaş oyunlarındaki bağımsız hareketler gibi olcak). Öbür 3. Adamda chatten uyarı versin ve tekmeyle kapıyı kırıp 'Ellerini kaldır' gibisinden uyarıyla rehineleri alsın. Gibi gibi gibi çoğaltılabilir....

2. Bana göre cephanelik arttırılması lazım. WarRock gibi oynadığım bir oyun vardı Covert Ops diye. O oyunda aldığınız silaha susturucu, dürbün, laser gibi özellikler takabiliyordunuz gayet tadında bir uygulamaydı (1. Maddedeki gibi ek özellikler SWAT'a gelmeli). Onun dışındada Gece Görüşlü gözlük ve biraz daha Map Gelmeli.

3. Oyunda Counter-Strike gibi "Z,X,C" Chatleri olması lazım. Chatten söyleyen kişinin kordinatları o takıma yazılsın ve o arkadaşına yardıma gitsin. Genelliklede bu yaygın olsun ama bağımsız chatte olsun. Hem bu yüzden daha çekişmeli bir savaş olabilir.

4. Hareketler biraz daha bağımsız olması lazım. Call Of Duty Black Ops, BFBC2 gibi. Örneğin duvara yaslanan bi asker silahını dik tutsun q,e yaparken kafasıyla baksın sadece ve harekete geçincede silahı aşağı indirip düzeltsin.

5. Efektlere fazla yüklenip daha gerçekçi ve göze hoş gelen eklentilerin gelmesi lazım. Parayı veren düdüğü çalsın kardeşim biz para veriyoz bu oyuna Smile. Hacklerde bu sebepden dolayı azalabilir

Umarım çözümlerim çok mantıklı gelip biraz da olsa hayal edebilen arkadaşlarımız varsa Görüşlerime destek verdiği için şimdiden teşekkürler Big Grin
Benim clanwarfare kutumu getirsinler yeter AngryAngryAngryAngry
parcalanabilir cevre en iyisi
@Burak, öyle bir şey olursa Counter-Strike'dan farkı kalmaz

(02-25-2011 07:59 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Tc No. Uygulaması gelsin.
Hacke karşı kesin çözüm ama bunun için direk Türkiye temelli kayıtlar lazım

(02-25-2011 08:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim clanwarfare kutumu getirsinler yeter AngryAngryAngryAngry

Nerde Alican'ın ClanWarfare kutusu? Angry Getirin çabucacık ona kutusunu Smile
hackler kalksın yeter be
(02-25-2011 10:41 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]@Burak, öyle bir şey olursa Counter-Strike'dan farkı kalmaz

Sadece chat'i ele alma. Diğer önerilerim gözümde canlanınca fena oluyor Smile
tc no düşünmedim ama güzel bir fikir hack olayı bitince parçalanabilir çevre güzel olur.g1 in yaptığı diğer oyunlar var mkz ve parabellum parabelluma ne oldu bilmiyorum ama onun betasını oynadım istediğin silahı alabiliyordun sniperin standart silahı aw50f Big Grin kostüm slah modifiyesi senin elinde gerçeksi grafikler yüksek parçalanabilir çevre felan da oyuna ne oldu bilmiyorum g1 bıraktı galiba tutulmadı kesin
su hack ve kasma cok iyi olcak
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler