Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: süper mod evilsvanity ( yasazeki ) banlanmış :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
süper mod evilsvanity ( yasazeki ) banlanmış zamanında bizim clandan bir arkadaş banlandığında sorgusuz sualsiz yargılama yapıyordu biz dediğimizde kurunun yanında yaşta yanıyor vatandaş diyordiki birşey yapmış olmasa k2 boşuna banlamaz bakalım kendi için ne yorum getirecek sevgili süper mod arkadaşımız Big Grin
kendisi banlandığını çoktan açıkladı zaten ?

30 küsür yaşında adamsın ( en azından profilinde öyle yazıyor ) uğraştığın işlere bak.

Forumda mod olunca dokunulmaz mı oluyor ?
Ben anlamıyorum banlandığınız forumlara tekrar neden ısrarla geliyorsunuz. IP'ler gene kendisini ele verdi ...
şu adami rahat birakin be adam 69levelde aldi hesabini yuzdeside 75 ben cani 2yildir taniyorum abim gibidir ve oyle b*ktan islere bulasmaz statstan istediginiz gibi bakin oyunda girdigi her odaya sizde girin kdsinin dusuk olduguna bakmayin aldiginda kd 1.09lardaydi simdi1.11 kil daethine baktiginda 123binleri gosteriyor sen oyle bir kdyi kasmak kolaymi saniyosun eski elite turkish rushers in lideriydi etrvenom nc atti kukl4ci oldu ve sonra amerikaya egitgim gormek icin girdin o amerikada us serverine burda akrabasindan biri tr serverine girdi oyun proxy kullandigini sandi 1levele dusurdu 2miz o hesabi kastik sonra yeni char alcam dedi gitti guvenilir birisinden 69level hesap aldi+nick+sanzelize+sonra+nc+atti+evilsvanity.+kasarmisin+dedi+tabikide+diyip+o+chari+gece+gunduz+kastik+hatta+foruma+konu+act​i+70level+oldum+diye+canin+cevreside+genistir+istediginiz+adama+sorun+ayni+cevab​i+alacaksiniz+temiz+adamdir.+gerci+sana+bunlari+niye+anlatiyorumki+senin+anlayacagin+seviye+degil.
İnsanların hesaplarının kapatılması ne bizi, ne bir başkasını ilgilendirir. Turgay'ın dediği gibi biz moderatörlerin bir dokunulmazlığı mı oluyor?

Hesabı kapanan arkadaşımız bana 2-3 gün önce hesabının kapatıldığını söyledi zaten, senin şimdi buraya gelip eleştiri yapman kitaba sığmaz.

Sherlock

Böyle tipler dolu ya.
Referans Adresler