02-24-2011, 11:15 PM
Arkadaşlar bildiğiniz gibi buluşma saat 09:00 ile 19:00 arasında olacaktır.
Öncelikle şunu demem önemlidirki ne kadar erken gelirseniz işler benim için o kadar iyi olur =D Bir plan program yaptım. Durum şudur ki Final eventının tahmini bitiş saati 18:30-18:45 gibi. Bu saatin bir sakıncası varmı acaba ? Çok geç bir saatte değil gerçi ama bir fikirlerinizi alayım dedim.
Saat Akışını ben ayarladım ama turnuvanın gizliliği önemli olduğu için yayınlamıyorum =) Sadece aralıkları yazıyorum buraya.
09:00 - 09:30 Buluşma tanışma
09-30 - 17-30 Eleme maçları
17-45 - 18-45 Final Müsabakaları
18-48 - 19-00 Ödül Töreni ve kapanış
Ayrıca 11:30 - 14:15 arasında öğle yemeği planladım.
Öncelikle tekrarlıyorum Eventlar saat 11:00'da başlıyor ondan sonra gelen katılamaz gibi bir kural koyma lüksümüz olmadığı için geniş düşünerek bir plan yaptım ama özellikle işlerin güzel işlemesini istiyorsanız lütfen erken saatlerde gelmeye çalışınz =)
İlerleyen günlerdeki toplam kayıt sayısınıda göz önünde bulundurarak değiştirme olasılığım var ayrıca ödülleri ilk 5'in dışında daha çok kişiye dağatacak bir sistem kurdum ama ödüllerin dağılımı ile ilgili daha tam olarak radikal bir karar alamadım =)
Ama şunu söylemem lazım sabah bir raundu kazanan kişi akşama kadar beklemeyecek arada gene eleme turları olacak.
Eleme turları sonunda ( sayısını açıklamıyorum
) Final raundları oynanacak ama biraz daha erkene çekmek lazımmı acaba diye düşünüyorum. Kayıt yapanların ortalama yaşlarına bir baktımda belki birazcık sorun olabilir bu kadar geç saat =D =D
Ama lütfen saat 11 de gelirim 4 de giderim gibi modda gelmeyin yoksa finale kesin giremezsiniz =) Finali çok erken saate alıp eve gitmenizide istemiyorum =D
Gün içinde 3-4 ayrı Finalde yapacak denklikte ödüller olmadığı için akşama kadar kalın hepiniz lütfen orada sonra bana maçları öne al demeyin =)))
Öncelikle şunu demem önemlidirki ne kadar erken gelirseniz işler benim için o kadar iyi olur =D Bir plan program yaptım. Durum şudur ki Final eventının tahmini bitiş saati 18:30-18:45 gibi. Bu saatin bir sakıncası varmı acaba ? Çok geç bir saatte değil gerçi ama bir fikirlerinizi alayım dedim.
Saat Akışını ben ayarladım ama turnuvanın gizliliği önemli olduğu için yayınlamıyorum =) Sadece aralıkları yazıyorum buraya.
09:00 - 09:30 Buluşma tanışma
09-30 - 17-30 Eleme maçları
17-45 - 18-45 Final Müsabakaları
18-48 - 19-00 Ödül Töreni ve kapanış
Ayrıca 11:30 - 14:15 arasında öğle yemeği planladım.
Öncelikle tekrarlıyorum Eventlar saat 11:00'da başlıyor ondan sonra gelen katılamaz gibi bir kural koyma lüksümüz olmadığı için geniş düşünerek bir plan yaptım ama özellikle işlerin güzel işlemesini istiyorsanız lütfen erken saatlerde gelmeye çalışınz =)
İlerleyen günlerdeki toplam kayıt sayısınıda göz önünde bulundurarak değiştirme olasılığım var ayrıca ödülleri ilk 5'in dışında daha çok kişiye dağatacak bir sistem kurdum ama ödüllerin dağılımı ile ilgili daha tam olarak radikal bir karar alamadım =)
Ama şunu söylemem lazım sabah bir raundu kazanan kişi akşama kadar beklemeyecek arada gene eleme turları olacak.
Eleme turları sonunda ( sayısını açıklamıyorum
) Final raundları oynanacak ama biraz daha erkene çekmek lazımmı acaba diye düşünüyorum. Kayıt yapanların ortalama yaşlarına bir baktımda belki birazcık sorun olabilir bu kadar geç saat =D =D Ama lütfen saat 11 de gelirim 4 de giderim gibi modda gelmeyin yoksa finale kesin giremezsiniz =) Finali çok erken saate alıp eve gitmenizide istemiyorum =D
Gün içinde 3-4 ayrı Finalde yapacak denklikte ödüller olmadığı için akşama kadar kalın hepiniz lütfen orada sonra bana maçları öne al demeyin =)))