Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Ben vista kullanıyorum. Pc ye parola koymuştum uzun süre önce. Ama ne olduğunu unuttum. Format atmak dışında yapılabilecek başka bi şey var mı? Parola sıfırlama diski de yok. Bi yerde duydum varmış ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Acil yardım ederseniz sevinirim. Şu an cafedeyim de.
benimki windows xp ben sistem yüklenirken f8 e basıyorum sürekli bir yer geliyor ordan güvenli mod seçip şifreyi sıfırlıyorsun ama vistada aynımı bilemem
Pc yi açar açmaz sürekli F5 F5 bas. Güvenli Mod'u seç. Ordan Administration diye bi kullanıcı gelcek. Ordan devam ediceksin artık. Eski kullanıcının parolasını bilmiyorsan oraya giremessin. Ama yeni bir kullanıcıyla pc ye erişme imkanın var ordan devam ediceksin artık

. Bu yöntemi öğrendiğimde hayat kurtacı olarak nitelerdim

. XP işletim sistemin varsa olur. Vistada olur mu bilmem hangi F'e basacağını. Ama Güvenli Mod'u açman lazım bi şekilde.
Dip Not: Arkadaşımız benden erken davranmış

. F8 mi F5 mi bilemem ama ikisinden biriyle Windows'u nasıl açacağına geliyorsun. Arkadaşında dediği gibi Güvenli Mod'u açarsan sorun çözülür

Başlık değiştirildi. ''Acil bakın'' , ''Yardım'' gibi başlıkları kullanmıyalım.
güvenli mod - bios ayarlarından yapmasını bilmiyorsan eğer bilgisayarın pilini 20dakika çıkart 20 dakika sonra tekrar tak.
(02-24-2011 06:54 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Oldu teşekkürler. 
Son edit : Peeh son mesajı okumadım yazdım hemen

(02-24-2011 06:54 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Oldu teşekkürler. 
Online olsam evdeki kasa üstünde video çekip koyardım ama benden önce davranmışlar

Sorunu çözmede yardımcı olan arkadaşlara ben de teşekkür ederim