Eğer ki işletim sisteminiz gerçek Win 7 ise (yani temalı XP değil ki de bunu çalıştır-dxdiag yazıp entere basıp gelen uyarıya evet deyip önünüze gelen sayfadan görebilirsiniz) Windows update bölümüne gidip ordan bakın. Belki yükleme için sizin onayınızı bekliyordur.
(02-24-2011 04:02 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Eğer ki işletim sisteminiz gerçek Win 7 ise (yani temalı XP değil ki de bunu çalıştır-dxdiag yazıp entere basıp gelen uyarıya evet deyip önünüze gelen sayfadan görebilirsiniz) Windows update bölümüne gidip ordan bakın. Belki yükleme için sizin onayınızı bekliyordur.
Sağol Alper. Windows Update'ye bakmamıştım sağ altta Windows'un logosunu çıkmayı beklemiştim. Gördüm Service Pack 1 güncelleştirmesini. Güncelleştirmeyi gözümün önünden kaldırmam için birşey yapmam lazım mı ?. Yoksa öylece dursunmu
Gözünü rahatsız etmezse durmasında sakınca yok
Denedim olmadı.
Zaten cok saçma bir çözüm ne alakaysa.
(02-24-2011 04:41 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ]Denedim olmadı.
yanlış yapmışsındır. Gayet çok alakada neyse =D
(02-24-2011 04:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (02-24-2011 04:41 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ]Denedim olmadı.
yanlış yaptıgımı nerden biliyorsun ?
Neyse ne ?
(02-24-2011 05:29 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ] (02-24-2011 04:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (02-24-2011 04:41 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ]Denedim olmadı.
yanlış yaptıgımı nerden biliyorsun ?
Neyse ne ?
doğru yapsan sorun çözülür sebebi sorun Windows'un bu patchi ile oyunun uyumsuz olması. Bu patch'i geri aldığın zaman sorunda çözülüyor.
Bu Service Pack 1 haricindeki Diğer önemli güncelleştirmeleri yapsak bir sorun olmaz demi ? Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi, Windows 7 Güncelleştirmesi, Windows 7 Silverlight, Windows 7 Office Güncelleştirmesi vs... ??
(02-24-2011 06:15 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bu Service Pack 1 haricindeki Diğer önemli güncelleştirmeleri yapsak bir sorun olmaz demi ? Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi, Windows 7 Güncelleştirmesi, Windows 7 Silverlight, Windows 7 Office Güncelleştirmesi vs... ??
Hayır sorun olmaz.