Arkadaşlar Gamestart'a tıkladıktan sonra hs doluyor sonra oyun açılmıyor antivirüs devredışı bıraktığım halde. Güvenlik duvarı da kapalı. Sorun nedir acaba işletim sistemi Win7 service pack 1 güncellemesinden sonra bu sorun oluştu.
Sorunun Service Pack ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Şu an geçici çözüm yolu yüklenen güncellemeyi kaldırmaktır. Ama hala daha başka çözüm yolları üstünde çalışıyorum
Win7 SP1 güncellemesini kaldırdım oyun açıldı. Warrock oyuncuları SP1 güncellemesi yapmasın yoksa oyun açılmaz..
ben yüklemiş bulundum kaldırdığımda pc me garip birşeyler oluyor warroc a girmek için napmam lazım?
(02-25-2011 12:40 AM)slayer1617 Yazılan: [ -> ]ben yüklemiş bulundum kaldırdığımda pc me garip birşeyler oluyor warroc a girmek için napmam lazım?
Ne olduğunun SS'ini alıp ayrı bir konu olarak açarsanız size daha fazla yardımcı olabiliriz
bilgisayar güncelleme hatası veriyor ve sürekli kendiri resetledikten sonra tekrar açılıyor ama warroc a yine de girmiyor sp 1 ise kurulu duruyor
(02-25-2011 12:50 AM)slayer1617 Yazılan: [ -> ]bilgisayar güncelleme hatası veriyor ve sürekli kendiri resetledikten sonra tekrar açılıyor ama warroc a yine de girmiyor sp 1 ise kurulu duruyor
O zaman SP 1'i kaldıramamışsın