Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart Warrock Adex Buluşması Katılımcı Listesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-23-2011 11:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(02-23-2011 11:29 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ]gelicem de eventler nerde olucak cqc modundamı ya Ss.gif

geçen sene FFA Harbor'da oldu yanlış hatırlamıyorsam
ha ?

harbor mu hiç girmedim Ss.gif
(02-23-2011 11:30 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]evet hepsi CQC olacak

m045.gif bizi warrock oyuncusu sanmiyolar galiba insan bg map'i de koyar yav
Ben canlı yayın izlerkene harbor gördüğümü hatırlıyorum
Harbol yapılmadı ya geçen yıl hep CQC ayakları oynadık Cadoro falan öyleydi.

Battle urban olmaz yani pc'ler kaldırırmı bilmiyorum yani o zor olur vede herkez battlecı falan değil onu idare edemeyebilirim.

Gene CQC FFA Ağırlıklı olacak kafamdaki sistem ama durun bakalım =) Farklı şeyler yapmayı seviyorum ki olacakta =D

Burak ne tip bilgi istiyorsun =D
(02-23-2011 11:47 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Harbol yapılmadı ya geçen yıl hep CQC ayakları oynadık Cadoro falan öyleydi.

Battle urban olmaz yani pc'ler kaldırırmı bilmiyorum yani o zor olur vede herkez battlecı falan değil onu idare edemeyebilirim.

Gene CQC FFA Ağırlıklı olacak kafamdaki sistem ama durun bakalım =) Farklı şeyler yapmayı seviyorum ki olacakta =D

Burak ne tip bilgi istiyorsun =D

Admin'Ler Thamugadi Event Düzenliyor Sende Sok araya Bi thamugadi ne olcak yani Smile
Zevkini Alsak Yeter Wink Ödül Biraz Zor Gibi Wink
Ya gamersfirstden yetkili olucakmı ordaSmile?
adamların işi gücü yok oraya gelicek ha =)
(02-24-2011 12:10 AM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Ya gamersfirstden yetkili olucakmı ordaSmile?

evet
Ödüller çok güzel ve bence ortam da müthiş olur..Orda olmak çok isterdim...Malesef biraz uzakta İzmirdeyim.Katılacak arkadaşlarıma başarılar dilerim..Smile
(02-24-2011 12:17 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]adamların işi gücü yok oraya gelicek ha =)

Olucakmış gördünmü ali bey
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler