Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Post Kasma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar son zamanlarda bana farklı kişilerden farklı kişilere yönelik şikayetler geliyor. Bunlar post kasma sebebiyle oluyor. Arkadaşlar bu sitenin adı WarrockTR. Amacı insanlara destek olmak. Ne sitede birilerini attığı post sayısına göre mod yapıyoruz nede 1600 G1 veriyoruz. Bunların farkında olduğunuzu sanıyorum.

Ama bu tip şikayetler gelmeye devam edecekse Mesaj Sayısını kaldıralım ? Yazmasın.

Bunu yapmak zor değil. Kimsede bir şey kaybetmez.
Mesela dostluk veya ops vs lerine tebrikler yazılmamalı
(02-03-2010 06:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar son zamanlarda bana farklı kişilerden farklı kişilere yönelik şikayetler geliyor. Bunlar post kasma sebebiyle oluyor. Arkadaşlar bu sitenin adı WarrockTR. Amacı insanlara destek olmak. Ne sitede birilerini attığı post sayısına göre mod yapıyoruz nede 1600 G1 veriyoruz. Bunların farkında olduğunuzu sanıyorum.

Ama bu tip şikayetler gelmeye devam edecekse Mesaj Sayısını kaldıralım ? Yazmasın.

Çok haklısın Dinleyin arkadaşlar sonrada post kasıyorsunuz muhabbeti yapmayın
bence uygun olur.
(02-03-2010 06:33 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Mesela dostluk veya ops vs lerine tebrikler yazılmamalı

Ben o tip mesajlar yazmam gerçi ama bir gerçek varki insan bir şey yaptığı zaman tebrik edilmek ister. İstemese bile biri beni tebrik ederse bu beni mutlu eder. O sebeble o tür konulara mesaj limiti koymayı doğru bulmuyorum.
(02-03-2010 06:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar son zamanlarda bana farklı kişilerden farklı kişilere yönelik şikayetler geliyor. Bunlar post kasma sebebiyle oluyor. Arkadaşlar bu sitenin adı WarrockTR. Amacı insanlara destek olmak. Ne sitede birilerini attığı post sayısına göre mod yapıyoruz nede 1600 G1 veriyoruz. Bunların farkında olduğunuzu sanıyorum.

Bence çok iyi bir fikir mesaj sayısını kaldırmak.
Mesaj sayılarını kaldırmak bencede çok iyi olur.

Sonra gelip post kasıyorsun, bilmem ne yapıyorsun demez kimse birbirine.
(02-03-2010 06:37 PM)Volkan™ Yazılan: [ -> ]Mesaj sayılarını kaldırmak bencede çok iyi olur.

Bak Turgay mesaj yazmada birincimiz volkan bıle mesaj sayısı kaldırılsın dıyor. Bu sese kulak ver. Big Grin
(02-03-2010 06:38 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]
(02-03-2010 06:37 PM)Volkan™ Yazılan: [ -> ]Mesaj sayılarını kaldırmak bencede çok iyi olur.

Bak Turgay mesaj yazmada birincimiz volkan bıle mesaj sayısı kaldırılsın dıyor. Bu sese kulak ver. Big Grin

Amacım post kasmak değil, bunu bilmelerini istedim. Smile
Tamam 6 Şubattan sonra onları ayarlarız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler